şarkı söylemek

hepsi | bugün   6 entry   -

0

insanların bazen para kazanmak amacı ile yaptıkları siir gibi yazdıktan sonra bunu müziğe dönüştürmeleri ne denir insanlar bazende mutlu olduklarında. söylerler.

0

kimi zaman canımız sıkılınca kimi zaman iş gereği yapılan eylemdir. bazen evde parti verirken bazen gece yatarken ruh halimize ve moral durumumuza göre sevdiğimiz şarkıları söyleriz

0

şarkı söylemek, mutlu olan insanın halidir. şarkı söylemeyi meslek haline getirenlerin ise böyle bir lüksü yoktur. çünkü onlara o iş için para verilmektedir. her türlü söylemesi gerekir. şarkı söylemek insanı rahatlatır. ver coşkuyu. dam üstünde un eler, tombul tombul memeler, zalım oy gelin, zalım, zalım, zalım. memeler baş kaldırmış, kavuşmuyor düğmeler :d

0

bazen kişinin içinde bulunduğu hallerle ilgili olarak kendini yansıtan şarkıları mırıldanması ve söylemesidir. bazen mutlu anında mutlulukla ilgili hüzünlü ve sıkıntılı anında da kendi çapında hüzünlü şarkı söyleme halidir. bazıları da bunu meslek olarak yaparak para kazanmaktadır. tabi onlara yaradan özel yetenek vermiş sesi ve müziğe yatkınlığı daha fazladır.

0

insanın ruh haline göre kendi kendini motive etmeye çalıştığı sözlerden oluşan şiirsel yapıtlar. birde bunu ekonomik kazanç elde etmek için şarkı söylemeyi meslek haline getirenler var çoğu ruhsuz şarkıcılar.

0

şarkı söylememk insanon ruh haline göre değişir. üzüntülü ise hüzünlü şarki gibi dinleye bilir.

Bilgi, eğlence ve arkadaşların burada.