kahve

hepsi | bugün   6 entry   -

0

kahve; iki türlü anlamı vardır. bir renk tonu olarakta geçmektedir. diğer bir anlamı da kahve çekirdeğinden yapılan içmek üzere köpüklü bir içecek tir.

0

türk kültüründe normalde şekerli veya sade olarak tüketilen ancak kız isteme merasiminde içine tuz koyularak yapılan bir içecek.

0

kahvenin çok çeşitli türleri vardır. sabahları nescafe tarzında ayılmak için içilir. yemekten sonra da keyif ve fal için türk kahvesi olarak içilir. espresso, americano, latte vb olarak içilen türlerini saymıyorum bile. bütün türleri birbirinden lezizdir.

0

birkaç taneden fazla türü olan örneğin türk kahvesi, menengiç kahvesi nescafe, sıcak veya soğuk tüketilebilen içecek türüdür. içinde en çok nescafe ye bayılırım ben

1

hoş kokulu ve aromalı bir içecek. bir bitkinin çekirdeklerinden üretilir. toplanan çekirdekler güzelce kavrulur. kavrulduktan sonra ise öğütülür. sıcak su veya süt ile karıştırılarak ikram edilir. soğuk olanı da beğenilmektedir.

0

kahve uyuşukluğu gidermek ve kişiyi dinç tutmak ve uyarmak için sıcak içilen bir içecektir. özellikle türkiye'de çok kullanılmaktadır.

Bilgi, eğlence ve arkadaşların burada.