çabuk parlamak

hepsi | bugün   10 entry   -

0

bu bir deyimdir. bir anda çok çabuk sinirlenmek anlamına gelir.

0

aniden sinirlenme durumudur.

0

aniden aşırı sinirlenmek anlamında kullanılan bir sözdür.

0

çok çabuk agresifleşen insanların özelliğidir. bu insanlar olup olmadık şeye abartılı tepkiler verir. düşünmeden saldırıya geçer. yani ansızın parlar, patlar. bu çabuk parlamalar ise kişinin başını belaya sokar.

0

bazı insanlar çok aşırı derecede sinirlenir. ani sinirlenme olayına çabuk parlayıp çabuk sönmek denir. aniden sinirlenip aniden yumuşayan insanlara denir.

2

insanların herhangi bir söz, bir olay, bir davranış vb şeylere karşı bir anda yani aniden göstermiş olduğu agresif tavırlar için söylenen bir sözdür.

1

hemen karşındaki insana öfkelenmek anlamında kullanılan bir deyimdir.

0

hiç ortada bir şey yokken hemen sinirlenmesi bir olaya karşı sakın tavırlar gösteremeyip cabuk bir şekilde sinirlenmeye denir.

0

bir kişinin yaşadığı herhangi bir olay, konuşma ya da davranışın hoşuna gitmemesi sonucunda ani bir şekilde vermiş olduğu yüksek tepki ve öfkeyi ifade etmek amacıyla kullanılır.

0

bir iş olay karşısında kendine hakim olamayıp hemen sinirlenmek öfkelenmek bağırıp çağırmaktır. bu insanlar genelde geçimsizdir yorarlar hayatı zorlaştırırlar. asla anlaşamadığım insan çeşididir.

Bilgi, eğlence ve arkadaşların burada.