baş tacı etmek

hepsi | bugün   8 entry   -

0

karşısındaki bir kimseye karşı onu baş tacı etmek onu yükseklere çıkarmak hep olan istediğinin olması ona saygıda kusur etmemek.

0

bir kişi veya bir şeye çok değer vermek.

0

bir kişiyi yüceltmek, kişiye aşırı değer vermek, kişiye çok kıymet vermektir. deyim olarak kullanılmaktadır. baş tacı olan kişi, çok kıymet ve ilgi, alaka görür. fakat bu durum sürekli olmaz. çünkü şartlar, insanlar sürekli değişmektedir.

0

karşındaki insana çok fazla değer vermek anlamına gelmektedir. değer verdiğin insanı herkesten üstün tutmak anlamına da gelir.

0

baş tacı etmek birini çok sevmek ve ona değer vermek ona önem vermektir genellikle insan ya öyle annesine ya babasına ya sevdiğine ya da en çok sevdiği arkadaşına değer verdiği için baş tacı anlamına gelir.

0

bir insanı çok sevince onun bir dediğini iki etmemek kırmamak, hep el üstünde tutmamak anlamına gelir. birini baş tacı edince akabinde gelir o da sizin tepenize biner

0

her zaman sorgusuz sualsiz tüm desteğiyle yanında olan, olmasa da bir şekilde varlığa ile huzur verebilen insanlara hak ettiği değeri vermek.

0

kendisine misafir olarak gelen bir arkadaşına çok fazla değer vermek. ona her türlü ikramları yapmak memnun olarak misafirin ayrılmasıdır.

Bilgi, eğlence ve arkadaşların burada.