ağaç olmak

hepsi | bugün   7 entry   -

2

bir buluşma yerine uzun süre ayakta beklemek

1

beklemekten sıkılan insanların söylediği bir sözdür.beklenilen kişi, söylenen saati o kadar geçmiştirki bekleyen kişi orada beklemekten ağaç olmuştur.hatta biraz daha beklerse kök salacaktır.

1

ağaç deyince gezi geliyor benim aklıma. ne bekledik beee :) gezi parkı'nda sevdiğimizi, eşimizi, dostumuzu. ağaçlarla beraber ağaç olduk, arkadaş olduk, dostlarımız gibi sarıldık onlara. günün sonunda da bizi ayırmak istediler de vermedik dostlarımızı :) işin bu tarafını boşverip entrye odaklanayım. evet biri tarafından çok bekletilirseniz, o kişi 5 saat sonra geldiğinde laf sokma baabında "ohaaa be arkadaş ağaç olduk burada" deriz. güler, şımarır, anlamamazlığa gelir, goygoy yapar ama anlar aslında. ta kiii bir dahaki buluşmamızda gene ağaç edene kadar.

0

birine olabildiğince çok beklemek ha geldi ha gelecek deyip yerinden ayrılmamak neredeyse dallarını verecek kıvama gelmektedir.

0

bir randevuda çok bekletilen tarafın sitem cümlesidir. bu cümle ile bu ağaçlar gibi saatlerdir buradayım. neredeyse kök salıp burada kalacaktım. denir. laf sokulur. o kişiye olan güven sıfıra düşer. kaybeden, bekleten kişi olur. geçmiş olsun.

0

beklemekten sıkılan kişinin kendini benzetme kalıbıdır.

0

bir kişiyi çok beklemek beklerken çok sıkılmak geldiğinde ise o kişiye sitem etme anlamında kullanılan deyimdir.

Bilgi, eğlence ve arkadaşların burada.