22.şampiyonluk

hepsi | bugün   7 entry   -

1

19 mayıs 2019 tarihinde galatasaray'ın kazanmış olduğu şampiyonluk sayısı,sezonun yarısını forvetsiz oynayarak ayrıca birçok ceza ve sakatlıklar boğuştuktan sonra bir de 8 puanlık farktan gelerek kazanılmıştır.

0

galatasaray'ın geçtiğimiz haftalarda kazanmış olduğu şampiyonluk turu neredeyse anlaşmış olduğumuz bir durum başakşehir'in 1 puan ile kaybetmesi.

0

19 mayıs da şampiyonluk ilan ederek güzel bir tarihle de çakışması oldukça etkili kutlama nedeni olabilecek türden.
ne diyelim, hayırlı olsun o zaman

1

galatasaray takımı 22. şampiyonluğunu 19 mayıs gibi çok özel bir günde kazanması da ayrı bir değer katmıştır. tebrikler galatasaray

0

ben galatasarayı çok fazla sevmem yani avrupa maçlarında çok severim ama başak şehiri daha çok sevmediğim için gs kazanmasına sevindim.

0

galatasaray futbol takımının 2018-2019 futbol sezonunda kazanmış olduğu şampiyonluktur. ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiştir. lig tarihindeki 22. şampiyonluğunu kazanmıştır. tebrikler. başakşehir de hıyarlığına doymasın!

0

2018/2019 yılının 22. kez şampiyonluğunu ilan eden galatasaray ve 22. kupanın alınışı, kutlamaların şahaneliği. son 3 kaldı 5. yıldıza ve bu hiç de zor değil galatasaray için, kendisini geçebilecek rakip yok.

Bilgi, eğlence ve arkadaşların burada.