4.7

Sağlıklı yaşam

önce - diğer kategorisine ALFA ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Kendimize dikkat ettiğimiz ve sağlıklı ve düzenli bir beslenme ile günlük spor yaparak ve kendimize bakım yaparak ve düzenli bir uykuyla olaya bağladığımız bir yaşam biçimidir

5

Hastanelerde uğraşmak insanın yaşam kalitesini düşürür. O yüzden bugün bütün dünyada genelgeçer kural hastalığı tedavi etmekten çok hastalığa yakalanmayı önlemektir. Bu yöntem birinci bahsettiğimden, hem daha ucuz hemde yaşam kalitesi adına daha konforludur. O zaman bu minvalde sporumuzu yapalım ve sağlığımız için gerekli tetkiklerimizi de ihmal etmeyelim. Beslenme düzenini sağlayalım ve sağlıklı bir yaşam sürelim.

paylaş - şikayet
4

Canan Kaataya göre üç beyazdan uzak durduğunuz sürece gercelestirebilceginiz eylem. Ama bunlarla bitmiyor yağlar içecekler sıcak soğuk binbir türlü terimi vardır. Öğrenilmesi gerekir.

5

Sağlıklı yaşam vücudunuza en iyi şekilde baktığımız bir yaşam şeklidir. Bunu sağlıklı beslenerek ve bol sporla, hareketle elde edebiliriz. Hem beslenmeye hem de bol bol hareket etmeye dikkat etmek sizi hastalıklardan uzak tutar. Ayrıca kilodan kaynaklanan nefes problemi, yorulma gibi durumları daha az yaşarsınız.

5

her bireyin yasam kalitesini yukseltmek icin uymasi gereken kurallar vardir beslenirken ve bu kurallara uyup yasadigi hayata da biz saglikli yasam diyoruz

5

sağlıklı yaşam nekadar elimizdede olsa çalışma hayatı koşturmaca bırak kendine dikkat etmeyi çoğu zamanlar ailene bile vakit ayırmakta zorlanıyor insan biraz zor olur ama yinede dikkat etmek lazım sosyal bir aktivite yüzmek yürüyüş vb akşamda geç vakitlerde akşam yemekleri atıştırmaları bırakmak lazım .kilo alımı bir tarafa dursun gece uykularını bile etkiliyor sağlıksız beslenme .

Sağlıklı yaşam ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.