4.6

Squat

önce - diğer kategorisine dirkpitt79 ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Squat en etkili egzersiz şeklidir ve çömelme anlamına gelir. Kadın erkek hiç fark etmeden herkes yapabilir ve heryerde de yapılabilen bir egzersizdir. Squat bacak kaslarını güçlendirme egzersizdir aslında bacak kaslarını güçsüz ise squat yapıp bacaklarınızı ve kalçalarınızı güçlendirip güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Kasların zayıf olması bazı sağlık promleri ile karşılaşabilirsiniz en basiti ise bel ağrıları ve diz ağrıları olabilir. Bu spor ilk başlarda biraz zor gelir fakat daha sonraları kolaylaşır çünkü vücut alışır ve ağırlıklarla bile yapılır.

4

Squat bir çok hareketi ile ünlenen vücudun bütün kaslarını çalıştırmaya yarayan bir spor türüdür. Özellikle kalça gelişiminde ve basenlere etkisi ile bilinen squat'ın karın kası yapması da bu sporu önemli bir hale getirir.

5

Kalça ve basen şekillendirmek amacıyla yapılan uygulama, sıkılaşma sağlamaktadır.

5

Squat bacak ve kalça şekillendirmede oldukça etkili bir harekettir. Çömelerek yapılır. Bu hareket yapılırken üst bacakların ve poponun yere tam olarak paralel olması ve dizlerin ayak parmakuçlarını geçmemesi gerekir. Genellikşe kadınlar tarafından tercih edilen etkili bir harekettir. Zıplayarak yapılan çeşidi de vardır. Uzun vadede basen ve bacak bölgesindeki etkileri belirgin olarak görülür.

5

Sukhothai çoklu çeşitleri var hani bacak için kol için kalça için Bel için hani bu şekilde çeşitli bölgeler için Sokak vardır Suat gerçekten düzenli olarak yapıldığı zaman farkını belli ettiren Özellikle de zayıflamak isteyen veyatta bölgesel incelme isteyen kişilerin spor hayatının su Kağıt vazgeçilmezler arasında da diyebiliriz aletleri çeşitleri mevcuttur spor alanında vazgeçilmezler arasına diyebiliriz

Squat ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.