4.3

Yüzmek

önce - diğer kategorisine Gkc123 ekledi.
69 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Yüzme eylemi benim en sevdiğim şey olabilir. Bir balık misali denizin üzerinde, içinde ve altında kalabilme güzelliği. Yüzemeyi kendi kendime çocukken köpekleme öğrendim ben suyun kaldırma kuvveti olmasının etkisiyle yüzmeyi öğrenebilirsiniz. Bence bi balık gibi hissetmek en derinlerde bile dalarak yüzme eylemi şüphesiz benim için çok zevkli diyebilirim. Yüzmeyi sevmeyen yoktur diye düşünüyorum.

5

Sıcak yaz günlerinde yada kapalı havuzlarda gerekli şartlar sağlandıktan sonra genelde eğlenmek amaçlı yapılan aktivitedir. Vücudun ağırlığı suyun kaldırma kuvvetinden faydalanıldığı için bedensel engelli kişilerin de yapması mümkündür.Tüm bedenin hareket etmesini sağlayan güzel bir spor aktivitesidir.

5

Yüzmek spor dallarında en sağlıklı ve en cabuk sonuç eren spor dalıdır. genelde yazın yapılsada kış aylarında kapalı yüzme havuzlarına gidilmesi gereklidir. çocukları için sağlıklı bir aktivitedir. Vücuttaki tüm kasları çalıştırır ve insanı zinde tutar. Ayrıca vücudunuzda kemıklerde sıkıntı varsa bol bol yüzmeylisiniz.

5

Yüzmek havuzda ve denizde insanın kolları ve ayaklarını oynatarak ilerlemesine yüzmek denir , yüzmek denizin üzerinde devam eder , ayaklar yere basmaz, çok keyifli ve eğlenceli bir aktivitedir , bende çok severim ve hep denize gitmeye çalışırım özellikle yaz aylarında.

5

Yüzmek denizde veya havuzda su üstünde durmak, ilerlemek, dalıp çıkmak ve benzeri tüm hareketleri içerir. Ayaklar ve kollar kullanılır. Yüzmek ayrıca spor olarak yapılabilir. Yüzme bilmeyenler genelde ayakları yere basmayan yerlere gitmezler. Öğrenilmesi gerek aslında herkesin bilmesi iyidir.

5

Yüzmek, suda kulaç atarak ve ayak hareketleri yaparak ilerlemeyi sağlayan bir spordur. Aynı zamanda derinin yüzülmesi anlamına gelen bir kelime de olan yüzmek spor anlamında da kullanılır. Ben en çok denizde uzun mesafe yüzmeyi severim.

5

Yüzmek, denize veya havuza yapılan bir eylemdir, aynı zamanda bir spor olarak kabul edilir. Kulaç atarak ve ayakların çırparak yaparsın. Yüzmenin çeşitleri vardır. Örneğin kurbağalama, köpekleme, kelebek, serbest gibi yüzme stilleri vardır. Yüzme bilmeyen insanlar sığ suda dururlar, ayakları yere basar, kendilerince yüzme çabalarlar. Bebeklerin doğuştan yüzme bildiği söylenir, ne kadar doğru bilmiyorum hiç denemedim, bir süre sonra yüzme yetisini kaybediyorlarmış ve ileride tekrar öğreniyorlar. Yüzmek çok keyifli bir spordur. Hem serinleriz hem de kendini kuş gibi hafif hissederiz.

paylaş - şikayet
5

Yüzmek en sağlıklı sporlarından biridir hatta vucudun tüm kaslarını calıstırıyor yüzmek çok sağlıklıdır

5

Yüzmek dediğimiz en genel anlamı ile bir su birikintisinde el kol ve vücut hareketleri ile yol almak sıvı yüzeyinde kalmaktır. Yüzmek çok eş sesli bir kelimedir. Derisini yüzmek derinin üzerinde ölü katmanlı deriyi atmak şeklinde iken para içinde yüzmek deyim öbeğinde ise yüzmek kelimesi zengin olmak anlamına gelir.

5

Hiç bilemediğim ve sanırsam hayatımın sonuna dek öğrenemeyeceğim bir şey. Öğrenmeyi çok istiyorum ama biraz korkum var.

5

Yüzme bilmek gerekir çünkü yüzmek spor türlerinden en iyi spor olarak bilinir, yüzerken insanın bütün organları çalışır, yüzmek vücudumuza çok iyi gelir bütün kaslarımız hareket halinde olur, yüzmeyi bilmesek bile öğrenmemiz faydalı olur

4

Yüzmek, öncelikle yüzmenin öğrenilmesi gereken daha sonra hobi olarak veya profesyonel olarak yapılabilen bir eylemdir. Yüzme eylemi denizde veya havuzda yapılabilir. Yüzmek için öncelikle yüzmeye uygun mayo, bikini veya şort gibi kıyafetler giyinmek gerekir. Ben yüzme bilmiyorum bu yüzden derinlere gidemeyip kıyıda takılıyorum.

5

Neyin var böyle? Zamanın içinde kayboldunuz mu ? Yoksa psikolojin mi bozuldu? :D

5

En sevdiğim ve en sağlıklı olan spordur. Vücuttaki tüm kasları çalıştırır ve tüm yağ oranını kasa dönüştürür. Erkekler için de avantajı geniş omuz yapan bir spor olmasıdır.

4

En güzel zevk veren spordur. Eğlenmek amaçlı hepimizin girdiği yüzdüğü bir yerdir. Çok güzel huzur verir yüzmek ne kadar yorucu olsada zaman geçirmek denizde çok güzel oluyor.

3

Ben çok verimli olduğunu düşünmüyorum buranın aslında. Sosyal medyadan pek bir farkı yok. Ancak daha geniş kitlelere çaba göstermeden ulaşılabiliyor oluşu buraya ait en güzel artıdır gözümde. Bir de vakit geçirdikçe kazanç sağlanıyor oluşu ile yeme de yanında yat demek istiyorum. Ama ben çok vakti olan biri olmadığımdan sanırım günlük kazancım 30 ahmetesor puanından ileriye gitmiyor.

5

sporun en heyecanlı hali bence hem mutlu oluyorum hemde vücudumu geliştirmeme yardımcı oluyorum aynı zamanda sağlıklı bir aktivite nefes kontrolümüzü öğrenmemize yardımcı oluyor.

3

En zevk alarak yaptığım spor dalı diyebilirim.Tüm vücutta ki kan basıncından tutun kas hareketlerine kadar her şeyi çalıştırmakta gerçekten bu yüzden herkesin yapması gereken bir spor olduğuna inanıyorum :)

3

Belkide son zamanlarda özlediğim en çok şeylerden biri. Malum sınav öğrencisi olduğum için geçen yazı evde geçirdim nasip olursa bu yaz tadını çıkaracam

5

Çok sevdiğim bir spor, yüzüğüm zaman kendimi nedense çok fit gibi hissediyorum yaz gelsede tatile gitsekkkkk

5

Yüzmek insanların boyunu uzatıp bilinmesi gereken dallardan biridir ve insanlara öğretmek için kurslar verilir

4

Ben bir yüzücü olarak şunları söyleyebilirim cidden aşırı rahatlatıcı ve vücüt gelişimine çok faydası olan bir spor omuzlarınızı genişletiyor vücudunuzu şekle sokuyor (uzun vadeli) ben kendimden örnek vereyim okulumun en kısalarından biriydim bu her zaman böyleydi 4.sınıftayken başlamıştım yüzmeye liseye kadar bu boy problemi devam etti lise 2'de faydasını görmeye başladım en kısa olarak girdiğim okula uzunlarından biri olarak mezun oldum kesinlikle yapılması gereken bir spor bence :D

paylaş - şikayet
5

Deniz benim hayatım.Yüzmek, dalmak bunlar o kadar huzur veriyorki bana.Hele dalış yapmak sölerle ifade edilemiyecek kadar büyülü bir dünya.Hatınızda mutlaka 1 kez bile olsa tüplü dalış yapmanızı şiddetle öneriyorum. Dediğim gibi buraya sığamıycak kadar sayfalar dolusu bu konu ile ilgili yazabilirim ama hiçbirisi bunu bizzat yaşamak kadar heves,aşk, istek uyandıramaz. Bu yüzden bu deneyimi yaşamalısınız.

3

Sanki biraz ölle gibi ama şaka maka ilkbahar geliyor az kaldı sabır edin sonra yaz gelsin kışları kötü yaw yaz olsa hep

5

yüzmek sağlığımız açısından iyi ve formda tutan bir spordur hem eğlenirken hem spor yapmak faydalı ve su insanın zihnini açar ama hazla kalırsan hipotermi bile olursun

Yüzmek ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.