4.2

Haribo

önce - ürün kategorisine Smile ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Haribo çok sevdiğim bir marka ,hala çocukluğumu yaşayamamış gibi sürekli bu yumuşak şekerleri yemek isterim çok eğlenceli ve keyifli oluyor.

5

Haribo bir yumuşak şekerleme markası. Oldukça lezzetli ve eğlenceli birçok ürün çeşidine sahip. Hariboyu sevmek için çocuk olmanız gerekmez. Kendi ürettikleri "Çocuk ya da büyük ol, Haribo'yla mutlu ol" sloganı ile her yaştan büyük bir kitleye hitab etmektedir.

5

Çocuk ya da büyük ol, Haribo ile mutlu ol. Sloganıyla ünlenen sığır jelatini ve meyve suyu karışımından oluşan yumuşak şekerlerdir. Ananas, elma, çilek, limon gibi meyve aroması içerir. 2010' lu yılların başından itibaren süpermarketlerde sürekli satılan bir reyon ürünü haline gelmiştir. Genelde çocuklar tüketir.

5

Küçüklüğümden beri en çok sevdiğim yumuşak dolgulu şekerimsi sakızımsı bir şey. En güzeli kolalısı.

3

Haribo bir yumuşak jelibon markası olup jelibonun haricinde şekerleme ve marshmellow da üretimi yapmaktadırlar. Ülkede en tanınan ve tercih edilen markalardan biridir.

5

Haribo jelibon ve yumuşak şekerleri ile ünlü bir Alman üretici firmasıdır. Hans Riegel tarafından kurulmuştur. Jelibonlarından altın ayıcığı çok beğeniyorum. Bir de kolalısını.

3

Aslında ne kadar masum dursa da sağlıksız olduğu konusunda bir çok yazı okuduktan sonra içinde sığır jelatini bulunan hiçbir gıdayı tüketmemeye çalışsam da tadı güzel geldiği için hala bırakamadığım şekerlemelerden kendisi .

3

Haribo yumuşak ve renkli olmasına rağmen içerisinde bulunan jelatin nedeniyle sağlıklı bir besin olmaktan çok uzak. Aynı şekilde içerisinde birçok madde midenin kolayca sindirebileceği ürünler değil. Bunları da düşündüğümüz de neden sağlıklı olmadığını anlayabiliriz. Tüketilmemesi gereken abur cuburlardan biri diye düşünüyorum.

3

haribo muhteşem şekerli yumuşak kendine has bir tadı var çok seviyorum

4

Haribo bir jelibon makasıdır ve en ünlüsüdür. Haribonun en sevilen jelibonları Haribo Altın Ayıcık jelibonlarıdır. Jelibonlar hayvansal jelatinler kullanılarak yapılırlar. Ülkemizde Haribo'nun domuz jelatini kullanılarak üretildiğini savunanlar ve bu yüzden tüketmeyenler var.

5

Çocuk ya da büyük ol Haribo ile mutlu ol... İçerisinde sığır olduğunu tahmin ettiğim jelatin ile meyve suyu olan yumuşak şekerlerdir. Bir de Ülker markası olduğu için çok şekerlidir diğer Ülker ürünleri gibi.

Haribo ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.