3.3

Aleyna Tilki

önce - kişi kategorisine Furkan37 ekledi.
22 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Sesi güzel ama aşırı egolu ve bu onu itici yapıyor bence.

paylaş - şikayet
5

Çok seviyorum egosuna hastayım. Baya hit bir şarkıcı.

4

Güzel sesi olan ve birçok düşmanı olan yetenekli egoist

paylaş - şikayet
4

Çok iyi sesi var. Yaşı henüz 18 ve egosu yüksek ama yaş ilerledikçe ve olgunlaştıkça daha da büyüyebilir.

3

3 Verdim çünkü.
Sesi çok iyi şarkılarınıda dinliyorum.
Fakat kendisini aşırı saçma aptal buluyorum.

1

Ses tonunu duyduğumda adeta tüylerim dikiliyor dediğim, hiçbir sarkısını beğenmediğim tek şarkıcıdır Aleyna Tilki. Eğer müzik kanalı dinliyorsam şarkısı çıktığında anında kanalı değiştiririm yani o kadar sevmiyorum.

5

Ben Aleyna tilkiyi hiç sevmiyorum kendini bişey sanıyor.

3

şarkıları iyi yaşına göre böylede gider gibi duruyo şuan en iyilerin arasında

3

Başarılı olacağı kesin ama egosu çok yüksek biraz daha mütevazı olsa aslında

4

Aleyna Tilki'nin sesini ve şarkılarını bir çok sanatçıya göre başarılı buluyor ve beğeniyorum. Video klipleri izlenme rekorları kırmış, Tarkan gibi bir Megastar'ı bile geride bırakmıştır. Bir yandan sürekli eleştirilip, diğer yandan da yaptıkları ve söyledikleriyle merak uyandırıp en çok izlenen ve dinlenen kişilerden biri olmayı başarmıştır. Egosu yüksek bir kişiliğe sahip, yaşıtlarından farklı yönleri olan, her klibinde mutlaka ayıcık bulunduran, sevimli ve havalı görünen, henüz 18 yaşında olan genç pop müzik şarkıcısı.

5

Çıtırdak çerez olarak müzik dünyasına adım atan ama yaşından büyük işler başaran belli ki yetenekli ve sevimli şarkıcı kardeşimiz

1

Hiç beğenmiyorum kendisini şahsen. Yapmacik ve çok şımarık buluyorum.

paylaş - şikayet
3

Kendisini pek sevdiğim söylenemez. Biraz uçuk-kaçık biri. Yaşından fazlasıyla büyük davranışlar sergileyen biri olduğu düşüncesindeyim.

1

Lüzumsuz biri eski verme imkanı olsada eksi versem

2

Kız kendini aşmış daha genç yaşta nerelere geldi helal olsun

2

Aleyna Tilki yetenek sizsiniz adlı yarışmaya katılarak kısa sürede ünlenen genç bir şarkıcı. Aleyna Tilki 2000 yılında Konya da dünyaya gelmiştir. 2016 yılında cevapsız çınlama şarkısı ile ilk singlenı çıkardı. Daha sonra o sen olsan bari yalnız çiçek gibi popüler şarkılarla müzik listelerinin üst sıralarında yer almayı başardı. Aleyna Tilkinin babası Konyalı annesi ise Trabzonludur.

5

Genç yaşta popüler olmuş sesi de güzel olan biridir. Bu kadar popüler olmasının en büyük nedenlerinden biri sadece seveni değil bolca da sevmeyeni olmasıdır. Bu şekilde daha da ünlü yaptılar kızı. Beğenilmeyebilir fakat büyük yaştaki insanların bu yaştaki bir kıza yaptığı çok ağır lafları saçma buluyorum. Bu eleştiri değil terbiyesizlik oluyor çünkü.

4

Aleyna Tilki 2000 yılında trabzon da doğmuş olan yetenek sizsiniz türkiye adlı programda 2016 yılında çıkmıştır 2016 yılında da cevapsız çınlama adlı şarkısıyla ortaya çıkmıştır.bu şarkısı da yüz milyonlarca kere dinlenmiştir.2017 yılında da sen olsan bari ile de ortaya çıkmıştır bu yıllarda da yaş küçüklüğü nedeni ile de bir süre gündem olmuştur.

Aleyna Tilki ortalama puanı 3.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.