+1

Kısık ateşte pisirilmeli ve ocaga koyduktan ya da makina ise makina çalıştıktan sonra karıştırılmamalı bol köpüklü oluyor. Şeker orani da köpüğü etkiliyor sade ile şekerli arasında fark vardır. Şeker köpüğü arttırıyor.

1 0
paylaş
+1

Kahve köpüğünün çok olmasını istiyorsak bakır cezvelerde yapabiliriz kahve makinesi ile yapmamaya özen göstermeliyiz çünkü fazla köpürtmüyor. Birde kısık ateşte közde kahve en güzelidir hem yavaş yavaş pişer hemde lezzeti tam oturur.Kahve kaynamadan önce köpükleri oluşmaya başlar kaşık yardımıyla yavaş yavaş alabiliriz fincanlara koyarız.

1 0
paylaş
+1

Çoğu kişi tarafından yanlış bilinen birşey bu.bir kahve çok karistirilinca daha köpüklü olurmuş( bu yaz öğrendim bende.kahve yapan abi bana sormuştu çok karistirilinca mı daha köpüklü olur az karistirilinca diye mi.az karistirilinca diye cevap vermiştim.seni istemeye geldiklerinde beni cagir kahveleri ben yapayım belli ki bilmiyorsun deyip çok karistirilinca daha çok köpüklü olduğunu göstererek ezmisti resmen beni :)) )

1 0
paylaş
+1

Hic ugrasma tükür gitsin köpüğü bol olur

+2

Hayatımda kahve yapmış değilim.. Yani kahveyle de köpüğüyle de hiç işim olmaz.. Ben çayyaşım! Çaydan anlarım, çay içerim.. Çay varken de kahve aklıma bile gelmez.. Dolayısıyla köpük filan gibi bir derdim de yok yani :-)

2 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.