AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

0

Bari mağazadaki ürünlerin fiyatını düşürün binlerce insanın topladığı ap,ler boşa gitmesin.

+1

Yapmazlar o eskidendi...

+2

@esraecem neden arkadaşın hesabı kapandı bir açıklama yapmıyorsunuz kendisine

+2

Hesabımı kapattınız msj atıyorum bilerek cvp vermiyorsunuz yaptığınız çok ayıp @esraecem @dantes

-1

Mağaza bence daha iyi daha ilerlerse daha çok ürün olursa iyi olabilir tabi bana göre bir siteden geçimini devam ettirmenin çok doğru bir şey olduğunu sanmıyorum.

+1

Mağaza istemiyoruz açık ve net zaten kazanç elde etmek çok zor, en düşük ürün 6 bin kim bunu nasıl toplasın. 6 bin ap verip bir krem sipariş etcez bunun iki fiyatı üçret kargoya verecez hee oldu canım :)

+2

Bakıyorum ya millet mağaza geldiğinden beri katılmıyor ya da mağaza onların hoşuna gidiyor çünkü bu soru iki gün önce sormuş ve sadece 14 yanıt almış Ben de mağazaya karşıyım hem mağazayı Ne yapayım ki eğer Canım bir şey almak isterse dışarıda da alabilirim Biz burada para kazanmak için katılmışız ve Bu sistemin geri gelmesini istiyoruz bütün üyeler Eğer baş kaldırsa mutlaka bir şeyler yaparlar ama maalesef hiç kimse yanaşmıyor hesaba gelen sorulara cevap veriyor herkes zaten yetkililer perde arkası kendini hiç gözüktürmüyor sorulara cevap vermiyorlar. O zaman üyeler bir grev yapsın hiç kimse siteye katılmasın bakalım Ahmet Bey mağaza sistemi ile baş başa kalsa ne yapacak nasıl devam edilecek.

+2

@esraecem teşrif etmiş mi diye bakmaya geldim :)))

+3

Görüyorum ki bu konudan çok fazla kişi rahatsız ama yapılabilecek birşey yok sanırım. Ben yeniliklere açığım mağaza sistemi de kalabilir ancak şu ap sistemi değişsin o halde. Bu kazançlar ile birşeyler yapmak Mümkün değil bir soru yada cevap 0.003 ap olursa mağazadan ürün almadan herkes cıkmış olacak ve bu sayede de sayfa kazanç sağlarken bizler bir kazanç sağlayamayacağız...

-3

Ben mağazanın gelmesine çok aşırı sevindim. Çünkü para o kadar önemli değil. Ayrıca kardeşim almak istemeyen almasın ürünlerden bir şeyler. Herkesin kendi keyfi bilir. Ben AP lerimi biriktirip kendime istediğim üründen almaya çalışacağım. Sizler de bence çok kafaya takmayın bu konuyu. Zaten para da kolay birikmiyordu. En azından bir hedefimiz olur ve o hedef için AP lerimizi biriktiririz. Herkese bol kazançlar ve sevgiler.

+3

Bi tane adam akıllı yetkili yokki sitede oturup karşılıklı dertleşelim soru soruyoruz işine gelene cevap var sadece:))

+2

Sizler sadece bildirim ve üye banlamak için mi varsınız?

+2

Bu sitenin yöneticileri neden cevap vermemek için direniyor neden kimin aklından çıktı bu mağaza fikri.

+3

Anket yapılmasından yanayım, bende mağaza istemiyorum buradan para kazanmaya geldik ürün almaya değil lütfen eski sisteme geri dönülsün, kesinti çok oluyorsa iki ayda bir ödeme talebi açılsın.

+6

Kesinlikle ben de katılıyorum Biz mağaza istemiyoruz biz nakit istiyoruz hem buraya katılma sebebimiz bellidir bizim paraya ihtiyacımız olduğu için az da olsa bir ek gelir elde edeceğimiz için buraya katılıyoruz ve magaza ile hiç işimiz olmaz zaten mağazadaki ürünler de satın alacak kadar bir yılda toplanamaz Onun için ben de Anketin yapılmasını istiyorum para Kazancı geri gelsin ama magaza kalksın.@esraecem @dantes.

+4

Mağaza sistemi iyi de fakat Ap miktarları yüksek ve ürün yelpazesi de çok sınırlı kapsamı biraz arttırsalar daha verimli olabilir bence

+6

Ya Ap kurları ve kazançları yükseltilmeli yada eski nakit sisteme geri dönülmeli. Zaten Ap kazanmak imkansız gibi bişey oldu bunun yanı sıra zaten kur berbat halde. Sistem böyle devam ederse site sıkıntıya girmeye başlayacaktır yakında.

+6

Anket yapılmasa daha güzel olacak. Anlamış değilim neden böyle bir şey yapıyorlar.

+6

Katılıyorum buna anket yapılsın mağaza değil bize para lazım nakit. Böyle binlerce site var ama para veren siteler daha ağır basıyor burdan umudu kesen başka sitelere gidiyor.

+5

Böyle yaparak zor üye tutulur burda en düşük fiyatlı ürün 30 TL dışarıda burada üç katı, düşünün ki telefon almak isteyen biri bir milyon yorum beğeni artı tüm sosyal medya üzerinden paylaşım yapıp ziyaretçi dahi getirse bir yılda yine alamaz. Bu insafsızlıktır el insaf eski sistem geri gelmeli.

+5

Buna kesinlikle katiliyorum. Eger stopaj dertleri de varsa bundan sonra stopajlariniz da kesilecek densin o zaman. O kadar muhasebe kayitlari tutuyorlardi da, brn @esraecem e muhasebe kayitlaeini sordugumda konuyu kapatmak icin bana bin ap gondermisti. Bence stopaj vergileri yalan. Muhasebe kayitlari tutulmuyor bu sitede. Milleti sitrye baglamak icin magaza sistrmini cikardilar ve urunlerin karsiligindaki ap leri de yukdek tuttular.

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.