AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

0

Ödeme talep etmeyi kaldırmışsınız nerden ödeme talep edeceğiz? @dantes @esraecem

+2

@kinetix tebrik ederim çok haklısınız.

+2

@dantes neden bu aciklamalari zamaninda yapmazsiniz? Yani anca site icerisinde ses cikarinca aciklama yapar oldunuz. Bu konuda hic profesyonel degilsiniz, hic kusura bakmayin.

+1

O halde en geç 2 gün içinde ödeme talebi açılır diyorsunuz bekleyip görecez. @dantes @esraecem

+1

yeni sistemle ilgili yazılım güncellemesi yapılıyor arkadaşlar o nedenle 1 eylül sabahına hazır olacak. daha önce de duyuru yapılmıştı, bazı aylar birleştirilmişti falan. o nedenle en ufak bir endişeniz olmasın.

+1

Durumlar düzelsede bende sahalara geri dönüş yapsam ne güzel olur:)

0

Hadi bakayım...

+3

Ödeme talepleri hep açık kalacak ise çok iyi ve yerinde olur. Bu konuda yapılacak çalışma site içerisinde bulunan başta ben olmak üzere diğer tüm üyeleri memnun edecektir.

+5

@hikmrtgunesli abime laf yok. Hic bos konusmaz. @esraecem bende eskilerdenim aslinda. Siz yonetimdekilerin nasil biri oldugunu biliyoruz da caktirmadik bu zamana kadar diyelim. O ilk basta yonetimdrn atilan arkadaslarla bizzat konusmuslugum var. ;)

+1

@Raarlı siz en iyisi esra ecem'den bilgi edininiz :)))
@esraecem

+4

Ya ben yeni başladım bu yorumları okuduktan sonra devam etmekte şüphe duydum gerçekse devam etmenin anlamı yok

+1

@esraecem :) sitede en çok tartistiginiz kişi kim?
Cevap; ben.
Bu kadar net.
Yav, cidden şu reklam onayıni verin da.. bekliyorum sabahtir @esraecem

+2

@hikmrtgunesli senden korkulur. Nasıl öğrendin büyük sırdı halbuki

+1

@esraecem oda benim sırrım. Sen onu geçte, insanlar sizden somut bir adım istiyor artık Esra hanım.
O kadar onay bekleyen istek var ki.. bende reklam onayı bekliyorum. Rica ediyoruz artık, ilgilenir site ile lütfen.

+1

@hikmrtgunesli nereden bildin erkek olmadığını?

+2

@mahmut-winchester yalnız @dantes erkek değil :)

+4

Eski zamanlarda sizin dediğiniz gibi her zaman açtı sonra ayın sonunda açılacak verdiniz verdiniz süreliydi yani sonradan millet ödeme verememiş anladığım kadarıyla. Tamam ödeme her zaman açık olsunda kaç aydır 0.003 biraz artsın veya bonus aplerde artma olsun. Millet o kadar emek veriyor ama AP kazanamayınca girmez oldu, bonus apler geri gelirse millet yeniden yapmaya başlar.

+4

Çalışmalar hala devam ediyor. Planlarımıza göre bayram sonu aktif edilecekti fakat yetiştiremediler. Bu hafta içi yada en geç 1 eylülde talep açılır v e bundan sonra hiç kapanmayacak. Umarım aksilik olmaz ve bu hafta içi yetişir. Her şey bizim elimizde değil arkadaşlar, biz de sizin gibi bekliyoruz.

+2

@dantes @esraecem Hadi sizi yoruma bekliyoruz verdiğiniz sözleri neden tutamıyorsunuz burada bir açıklığa kavuştursanız Çünkü burada bir çoğu arkadaşlar ödeme almamış ve ödeme talebinin açılmasını bekliyor. 4 ayını vermiş arkadaşlar var 3 ayını vermiş arkadaşlar var ödeme almayan neden Yorum yapmaya çekiyorsunuz.

+1

Evet ben de Ahmet'e sor sitesinde eski üyelerden biriyim Evet Eski hesabını ne kadar kapandıysa ben bu hesabı yeni açmışım yeni girdiğimde Ahmet sor sitesi çok güzel bir sitede ve duyarlı bir sitede üyelere önem veriyordu ama şu anda maalesef üyelere hiç önem vermiyor Ben de bu konu hakkında bir soru açtım Yani demek ki cevap verecekleri bir şey yoktur Çünkü hepsi yalan dolandır o zaman Mayıs ayında Apler yükselecek ama yükselmedi yükselme dediğine göre daha bol gelmesi lazım Ken hata Biz boşu boşuna gün boyunca burada cevap yazıyor soru soruyoruz yani gün içinde 50ap bile kazanılmıyor ama fiyat aynı şekilde devam ediyor Ahmet'e sor Sitesi gerçekten bizim sırtımızda kazanıp bize gelince hiç vermiyor ve bize önem vermiyor yorumlarımıza önem vermiyor Hatta bir üyeden böyle bir şey duymuştum Ahmet'e sor oralarında demiş ki gelen gelir Kalan Kalır giden gider Giden giderse yerine başkası gelir Yani o kadar önemsiz oldu üyeleri Ahmet'e sor sitesinin Gözde üyeleri hepsi engellendi Çünkü hakkında birçok şey biliyorlardı Ama şu anda katılanlar hepsi yeni üyeler ve hiç kimsenin bir şeyden haberi yoktur Ahmet'e sor 4 aydır Mademki ödeme yapmıyorsa neden hiç kimse sesini çıkarıp sesini duymuyor onlara neden onlar bir cevap vermiyorlar artık duysunlar üyelerin sesini Yani biz burada internetimizi harcıyoruz zamanımızı harcıyoruz bunun hiçbir önemi yok Ahmet'e sor sitesinin gözünde. Aslında bu biraz moderatörlere bağlıdır Ahmet'e soru moderatörleri o kadar ilgisiz geçip Hiçbir gün verdiği sözleri tutamadılar gün belirliyorlar ama maalesef ya 15 gün sonraya 2 hafta sonra ya da 1 ay sonra yerine Getiriyorlar ya da getirmiyorlar.

+4

8 gün önce dantes açıklamasında ödeme talebi bu pazar açılacak dedi yani geçen pazar günü açılacağını söylemişti ve bir daha kapanmayacak sürekli açık olacağını söylemişti ama ondan sonra üzerinden 8 gün geçmesine rağmen 1 kişi bile açıklama yapma gereği duymadı 1 haftadır soru soruyorum cevap vermeniz için her şeyi yaptım ama siz yöneticiler 1 dk vaktinizi ayırıp cvp vermiyorsunuz gerçekten yaptığınız şey çok ayıp yalan dolanlar içinde bu siteyi yürütemezsiniz insanların emeğinin hakkı çalınıyor 4 aydır ödeme alabilmek için bekliyorum ama her ay başında bir sıkıntı çıkıyor ben aska aktiflik sıkıntısı yaşamadım her gün siteye giriyorum çıkıyorum. Ben ahmetesor sitesinin eski üyelerinden sayılıyorum şuan a kadar 1 kez ile ödeme almış değilim sorun sende diyeceksiniz ama sorun bende değil sorun sitede son zamanlar da çok şey değişti site eski günlerinde değil ödeme yer zaman oluyordu önceler de ödem talebi her zaman açıktı insanlar istedikleri vakit ödeme alabiliyorlardı ap'lar ile uğraşmıyorlardı sadece tl vardı hatta tl daha çok kazandırıyordu sonradan ap'lar a geçiş yapıldı 0.013 tü ilk başlarda çok iyi idi ardından yarışma düzenlendi ap'lar 0.016 krş oldu bu harika bir şey ama çok geçmeden 15 gün içerisinde sanırım anket yapıldı yapılan ankette birinci seçmem zorundaydık 1. Ap değeri düşürülsün mü 2. İse ap lar daha da as verilecek gibi bir şey olması gerek sanırsam yalan olmasın site üyeleri genellikle ap değeri düşsün demişlerdi çünkü o zamanlar bize demişlerdi ki ap'lar en geç 2 3 ay sonra esli fiyatına yükselecek ama üzerinden 1 seneye yakın vakit geçti ap lar hala 0.003 hala da öyle konuyu ekonomiye bağladılar türkiye de ekonomi ne zaman eski günlerine gelirse o zaman ap değeri yükselecek denmişti ama yok öyle bişey olacağını zannetmiyorum arkadaşlar sorun büyük yalanlar içinde bu site yürümez acilen sorunların giderilmesi lazım @dantes bey lütfen yapmayacağınız şeyler için açıklama yapma gereği duymayın insanları kandırmanın bir manası yok burda. @esraecem

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.