AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

+1

Ahmetesor cokk güzel bir platformdur

Ahmetesor platformunu kötüleyen kişileri anlamıyorum. Adamlar size sohbet etmeniz, soru sormanız, soru soranların sorularını cevaplamaniz karşılığında para bile veriyorlar millet hala şikayet peşinde azıcık mutlu olamıyosunuz ya beni haklı bulanlar yorumumu beğenebilirler :)

3+ yıl önce dark_starr3 paylaştı.
4 3
3 yorum - paylaş
+1

Tabe lan

+1

Yani bu site eğlence amaçlı kurulmadı bunu herkes biliyor kazanç amaçlı kuruldu ve kazanç yerinde insan eğleniyor konuşabiliyor mesajlaşabilir evet ama yani Bu sitenin amacı kazanmaktır ve kazandırmaktır maalesef site kazanıyor ama kazandırmıyor fazla yani adam burada durup dururken hayrına vermiyor burada yorum yapmak için Parmaklarımızı çalıştırıyoruz Gözlerimiz ekranda yoruluyor İnternetimiz gidiyor Eğer karşılığında da Ahmet'e sor Sitesi bu aralar bunun internet masrafını bile karşılamıyor yani bundan Anlamayacak ne var Belki sana Öyle gelebilir ama ben senin gibi düşünmüyorum maalesef.

+2

Adamlar hayrına sana vermiyor, kuruluş amaçları belli, kepçeyle kazanıp çay kaşığı ile veriyorlar, Kimse körü körüne şikayet etmiyor herkesin kendince haklı sebepleri ve gasp edilmiş haklar var, önce bu mağduriyeti giderilsin ki kimseler konuşmasın.

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.