AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

+5

Bayrama özel bir yarışma varmı?

3+ yıl önce devrimada paylaştı.
5 0
7 yorum - paylaş
0

Evet ben bekliyorum çünkü ödeme talep edecek kadar ap yok olanları siteye bırakıp kapatmak istemiyorum.

+2

Bir onceki yarismadan alinacak ucreti tam olarak alamadigimi dusunerekten yeni bir yarismada eskisi kadar heyacanli ve hevesli bir sekilde aktif olacagimi hic sanmiyorum. Diger arkadaslardada ayni sorunu yasadiklarini bilerek yine gunlerce aylarca sitrese ben sahsen girmem. Fakat arada girip arkadaslarla bir iki bilgi alisverisi ancak yapabilirim. Ayrica ap kazanamamak da ayrica can sikiyor. Ap kuru artmadikca ve ap kazancida artmadikca ben şahsen ilgilenmem.

+3

Az önce iki postta denk geldim, yeteri aktiflik olmadığı ücreti yatan üyeleri, bunlar varken yarışmanın bir anlamı yok çünkü kazanan kazancını alamayacak ne gerek var gerilmeye.

+2

Olsa sanırım duyuru yaparlardı.. Bana bir bildirim gelmedi bir duyuru görmedim henüz. Ama olsa süper olur bence. Site yeniden canlanır, hareketlenir gibime geliyor.

+5

Aslında Ahmetsor Sitesi bu kararı hiç hoş değil yarışma yapıp sonra yarışmada kazanılan puanları arkadaşlar birkaç gün aktif olmadı diye paralarını yatırmıyorlar hani Bu ne demek oluyor üyeleri siteye mecbur bırakıyorlar ama Öyle olmaması gerekir yani dünya halidir İnsanın işi çıkabilir bir şey olur insan 4'günde giremez Bu da paranı almaması anlamına gelmez Çünkü sonuçta orada bir emek var emek sarf etmiş bir ay boyunca yarışmış ve sonradan 4 günün aktif almadın diye Parasını ödememek Bence hiç doğru bir fikir değil öncelikle bu mağdur olan kişilerin paralarını ödesinler.

+3

Once site icerisindeki haksizliklari duzeltsinler, aktiflik gibi sacma sapan sistemi ortadan kaldirsinlar. Millet aktif olacsgim diye yasamindan mi kopsun. Yani ben hasta olsam hic giremesem siteye, 3 gun aktif olmadim diye para alamayacagim. Yani 3 gun aktif olamadi diyr onceki gunlerde oldugu aktiflik yok sayiliyor. Sitenin kendine cekiduzen vermesi lazim. Birde zaten gecen yarismadan sonra ap ler iyice dustu. Bir yarisma daha yapmalari demek yarisma sonrasina hic ap vermemeleri anlamina gelir.

+5

Hakları ödenmeyen üyelerin önce hakkı ödenip gönülleri bir alınsın da yarışma yapılır yapılmaz artık onlara kalmış.

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.