AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

0

@cimbomlu hoş geldin sende kayıpları oynayan en eski üyelerdensin, doğrusu burda olmana sevindim, artık üye olarak yapacak birşey yok Ahmet beyin siteyi değişmesi lazım hiç kimse memnun değil.

+1

İlk başlarda gerçekten güzeldi ama şimdi ne kadar uğraşsakta nafile kazanç sağlayamıyoruz.

+1

@mahira eski sistem olsaydı eminim günde biraz sabır ve çaba ile günde en az bin ve üzeri ap kazanırdın, gördüğünüz gibi artık ap kazanmak baya zorlaştı sabırlı olursan kazanırsın, birde yarışma olunca takip et iyi kazanırsın.

0

@Gülgüzeli acıdım kii sana :) transfer edecek kadar ap olsaydı elimde sana yollardım :))

+1

Ben milattan bu yana kazanamıyorum lütfen yönetim değişiklik yapsa bonus dağıtsa fena mı olur.

+1

yeni katildim ama hic takatim kalmadi cok sikici gelmeye basladi

+1

Benimde artık siteye giresim yok kaliteli soru yok cevap verelim, cinsellik kategorisi adı altında millet egosunu tatmin ediyor.

0

Bende artık bonus yüzünden siteyi bırakmayı düşünüyorum çünkü kazanamıyorum, çok uzun bir aradan sonra ilk defa bir cevaba 40 ap aldım.

+2

Yedi cevap bir soru bana gelen 1 ap. Tek hedefim ap transfer edecek sayıya ulaşıp transfer ettikten sonra buradan kaçmak:)

+2

Sitede kimse kalmadı yönetim farkındamısınız, gerçi olsa ne yazar tüm üyeler size çalışıyor bari az üyeye değer verin bir yazdığınız diğerini tutmuyor.

+1

En son bonus ap kazandığımda hatırlıyorum yarışmanın son günleriydi, aradan neredeyse koskaca 60 gün geçti bir daha ap bonus yüzü görmeyeli. Lütfen sayın yönetim ücretleri ödenmeyen benim gibi mağdur arkadaşların sesini artık duyun.

+2

Artık ap kazanmak iğne ile kuyu kazmakla eşdeğer oldu sitede yarışma sonrası. O kadar yazıya ve soruya ap gelmeyince iki üç gün ara vermek zorunda kalıyorum, dönüşte bakıyorum aynı tas aynı hamam.

+1

Evet gerçekten insan kazanmayı nca bir daha siteye giresi gelmiyor yani Ama bu sabah girdim ilk 2 cevapta Bonus aldığım için bugün yani az da olsa enerjim bugün ara sıra katılıyorum ama diğer günler 15 16 cevap yazıyordum hiç almadıkça bir iki gün girmiyordum insan kazanamayınca morali bozuk siteye girmek istemiyor.

+1

Ben mantığını anlamaya çalışıyorum kim kaliteli dusundugum cevap ve sorulara Ap alamiyorum bana siradan gelen cevap ve sorularima puan aliyorum :)

0

Ödeme talebi açık mı yeni kararlar nelerdir ne değişti sitede?

+1

Bende bıraktım insanın morali bozuluyor zaten hiç ap gelmiyor birde uzun uzun yazınca beklentin oluyor oda fıs çıkıyor gelde çıldırma.

+2

İnanın bonus gelmiyor diye uzun süredir siteye uğramıyorum, ne olur eski bahsedilen site gibi olsa yeniden kim ne kaybeder.

+1

Allah aşkına sayın yönetim uyumayın bizleride siteden soğutmayın ya kuru yükseltin yada bonusları geri verin, güzel bir site her geçen gün yok olmaya yüz tutuyor yapmayın bunu..

+1

Bana da hiç mi hiç gelmiyor şimdiki aklım olsaydı bonusların bol olduğu dönem bende bol bol siteye gelir bolca kazanırdım, şimdi kazanmak için yarışma bekliyorum bu yarışmada daha kazançlarını almayanları ğördüğüm halde.

+2

Aynen %100 katılıyorum sana gerçekten ap vermediği için insanın hiç giresi yoktur siteye bir Çünkü sonuçta o kadar emek harcıyoruz ve boş boş ellerimizi Parmaklarımızı yoruyoruz Yani o kadar cevap yazıyoruz ki hiç birine gelmediği için de haliyle artık girmek istemiyor insan.

+2

Ben kazanamayacağımı anladığımdan beri siteye uğramıyorum artık sadece destek amaçlı gelip gideceğim.

+3

Ben az önce 39 ap kazandım. :D İlginç bir site.

+1

Ben az önce senin bir soruna yazdığım cevaptan 38 aldım ilk defa böyle bir ap kazandım şok oldum.

+1

Ap artık kazanamıyorum bende, birşeylerin değişeceğine inanıyorum içimdeki polyana devreye girer bekliyoruz işte.

+2

Uzun süre ara verip geldim eski tas eski hamam galiba ap transfer edemeden siteyi bırakacağım buda gözümün açık gideceği anlamına gelir:))

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.