AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

+7

Bu ayki ödemeler ne zaman yapılacak?

3+ yıl önce Gürcan paylaştı.
7 0
14 yorum - paylaş
+1

Ödemem aldım. Teşekkürler.

+2

Allahım nihayet! İlk kez aldım ödememi bu siteden.Kanıtıyla da paylaştım.Ama keşke bir şey deseler yazsalardı.Ama artık güveniyorum.Neyse geç de olsa yatırdılar.

+2

Ödemeler yarın yapılacaktır arkadaşlar.

+7

Kimse yanlış anlamasın ama Ay'ın 15'inde ödemeler yapılıcak deyip ayın 17'si olup ve halada sitede duyuru vb. tarzda bir açıklama olmaması enteresan bir durum.İnsanlık halidir sorunlar olabilir geçişler olabilir güncelle vb durumlar olabilir ama yinede duyuru bazında bunu üyelere bildirilmesi gerekir diye düşünüyorum.Bu basit bir site değil,bilindik bir site ve belli başlı bir yer edinmiş bir site.Bir kaç gün daha bilgi vermezseniz bence burada emek veren yada para talebinde bulunan herkesin güvenlerini yitirmesine azalmasına sebep olabilirsiniz.Haksızsam Haksızsınız deyin arkadaşlar.

+3

Ödemeler neden yapılmadı normalde 15'ine kadar tamamlanırdı. @mirmik arkadaşımız gibi bir çok arkadaşımız bilgilendirme bekliyor bir açıklama yapar mısınız @dantes

+4

@mirmik umarim bugun emeginin karsiligi yatar gercekten can sikici bir durum birde siteye deger katan kisilerin odemesi olmayinca yeni uyeleride etkileyecektir. Bir kac gun daha bekle derim. Insallah yatar.

+6

@devrimada ehh bugün de ödeme yapmazlarsa ben hakkımı helal etmeden gideceğim.kusura bakmasın kimse. bu kadarına da pes yani.burada kim ne iş yapıyor ? neden muhattap birileri çıkıp konuşmuyor anlamıyorum.. çok mu zor iki kelime yazmak oraya? üç beş üyelerden çoğu yok. çoğunu göremiyorum ben de .haklı olarak gittiler. ben bu sitenin bu kadar yapacağını tahmin edemezdim. gidenler haklı olduklarını bir kez daha gösterdiler.

+4

@YaŞaR-öÇaL ben ona kaç kere baktım.Defalarca dedim kendime acaba kişisel bilgilerde ibanda mı sıkıntı var diye ama hepsi tam. her şeyi işaretledim kesinlikle kaç kere de kontrol ettim.

+3

Bunu birkac arkadastan duydum gercekten son guncellemede bence yatirilmasi gerekirdi tekrar odemenin kime ve hangi bankaya yatirilacagi kisisel bilgilerinizi tekrar kontrol ederek kime odemenin yapilacagini tekrardan yenileseniz iyi olacaktir. Odemelerin en gec 15 de yapilmasi gerekliydi. Fakat bircok arkadas bu sorunu yasamis gibi gozukuyor. Umarim bugun yatar odemeler.

+3

Bugün beklenen ödeme olmazsa burada kalmanın bir önemi kalmıyor artık. Üç beş başlı üye vardı onlarda gidiyor.

+4

@devrimada inşallah ödemeler yapılır.Ben de büyük bir heyecanla bekliyordum ama ayın 17sine girdik..Dedim herhalde bugün yatar ama hala tık yok kimseden..

+2

İnşallah en kısa sürede ödeme talebinde bulunan arkadaşların ödemesi gerçekleşir, bizim de aklımıza kötü düşünceler girmez.

+7

@dantes Bilgilendirme yapılırsa sevinirim. Ayın 15 i geçti.

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.