AhmetesorGruba katıl1901 üye

DİKKAT : SADECE Ahmetesor sitesi ile ilgili görüş, öneri, istek, şikayet konuları için yazınız.

+6

Profil ziyaretleri AP kazancı kaldırılmıştır

Suistimal edilebildiği için profil ziyaretlerinden gelen AP'ler kaldırılmıştır ve geçmişe dönük kazanılan AP ler silinmiştir.

3+ yıl önce dantes paylaştı.
8 2
9 yorum - paylaş
+1

Bana kalirsa pek bisey getirmiyordu 3 aya yakin oldu uye olali fakat daha 92 ap olmus. Ben saten guzel cevap verdigimde 5 kez ap alsam saten geciyorum. Sadece gole damlayan su damlasi gibi aslinda. Bence kaldirilmasi iyi oldu gibi. Bence msjlari ap yapmayida kaldirmalari gerekir. Bilmiyen yeni uyeleri kekliyorlar.

+3

Ordan burdan ala ala site kalmayacak valla keşke ahmete sor yabancı ortakları olsa

+4

Hayırlısı olsun, profil ziyareti ap kazancı kaldırılmış olabilir ama hiç değilse hak edilmiş ap leri silmeseydiniz.

+2

geçmiş olsun herkese
çok kötü olmuş.

+4

Neden öyle oldu ya 70 Ap kadar inilmis profil ziyaretlerinden gelenler neden insin bari bundan sonra olmasaydı haksızlık. Çekiliş sonuçları ne oldu peki

+2

Bugün fark ettik bizde ziyaretler nedeniyle olduğunu haksız bir kazançsa sağlık olsun ne diyelim.

+2

Benim 600 ap gitmiş ben de fark ettim az önce. Bu durum nasıl suistimal edilebilir görüntüleme dışında hiçbir fikrim yok ama yine de sağlık olsun. Ne diyebiliriz.

+2

Sağlık olsun. Böyle de iyidir. Zaten profil ziyaretlerinden gelen AP okyanustaki damla tanesi gibiydi. Zarar, ziyan getirmez yokluğu. Herkese bol kazanç dilerim.

+3

Geçmiş olsun.
Çekiliş ne oldu peki?

Bu gruba katılmak ister misiniz? Öyleyse hemen

Ahmetesor bir sosyal soru cevap platformudur. Burada keyifli vakit geçirir, yeni şeyler öğrenir, bilginizi paylaşır ve gruplara katılabilirsiniz.