4.3

Gardrops uygulaması

önce - websitesi kategorisine Sivaslibayan ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

İkinci el kıyafetlerinizi satabileceğiniz güzel bir site.

5

Ben indirmedim bu uygulamayı ,sitesine de görmedim. Ama onunla aynı formatla olduğunu düşündüğüm başka bir site biliyorum. Dolap adında ben ordan ürün alıp urun de sattım. Gayet güvenilir ve keyifli bir sosyal mecra olarak buluyorum. Böyle şeyler bazı kesim için sacma gelebilir ama orda 2.el olmayan ürünler de var .Guvenenebilirsiniz yani.

5

Gardrops uygulaması gerçekten çok güzel. Burada komisyon dahi alınmıyor. Ayrıca kargolarda ücretsiz yollanıyor. Görüp görebileceğiniz en iyi ikinci el satış sitesi. Bende birçok satış yaptım burada.

4

Gardrops uygulaması, tıpkı letgo ve dolap uugulamaları gibi ikinci el ürünlerin satıldığı bir site. Ama garsrops uygulamaında ikinci el kıyafetler satılıyor ve hem kıyafetler çok ucuz fiyata gelmiş oluyor hem de kargo parası bile ödemeden elinize ulaşmış oluyorlar. Eskiyen ya da modası geçmiş kıyafetlerinizi değerlendirmeniz için bşrebir bir uygulama. Kullanmanızı tavsiye ederim.

5

İkinci el ürünlerin satıldığı bir uygulamadır. Ben beğeniyorum bu tarz uygulamaları. Kıyafet almam belki ama çanta gibi şeyleri ikinci el satın alabilirim. Güzel ve daha ucuza gelen ürünlerin satıldığı güzel bir aplikasyon.

1

Sevmedim ben dolabı tercih ederim hoşuma gitmedi gardrops dan satış yapamadım dolap daha hızlı bir site bence

4

Güzel de alan yok en güzel elbiselerimi şey ettim yani

paylaş - şikayet
5

Dolap uygulaması bana çok saçma geldi ya birkaç gün kullandım da ne bileyim böyle saçma sapan kıyafetler satıyolar piyasanın altında satıyoruz diye milleti kandırmaya çalışıyorlar uygulama mantıksal olarak güzel bir uygulama ama kullananlar düşüncesiz ve para peşinde sadece geri kalan güzel

Gardrops uygulaması ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.