4.7

Finish

önce - ürün kategorisine Gürcan ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bulaşık makineleri için deterjan, tuz ve parlatıcı üreten markalardan biridir. İsim yapmış Fairy gibi markalara göre daha makul fiyatlarda olması, BİM ve A101 gibi marketlerde satılması nedeniyle önemli bir pazar payına sahip olmuştur. Kadın dizisinin sponsorlarından biridir ve dizi içinde yerleştirilen reklamlarına rastlarız.

5

Genellikle yapılan yarışmalarda yarış sonunda belirlenen bir bitiş noktasına finişh denir.

3

Finish, bir bulaşık deterjanı markasıdır. Finish markasının hem elde bulaşık yıkamak için ürettiği deterjanlar hem de bulaşık makineleri için ürettiği parlatıcılar, kapsüller ve deterjanlar bulunmaktadır. Ben bulaşık deterjanı olarak farklı bir markayı kullanıyorum ve o markadan çok memnunum. Ama bulaşık makinesi için arada bir Finish marka kapsül alıyorum.

5

Finish, bulaşık deterjanı markasıdır. Finish markasının parlatıcı ve deterjan gibi çeşitleri vardır. Diğer markalara oranla benim daha çok tercih ettiğim bir markadır. Diğer markalar bulaşıklarda deterjan kalıntısı bırakırken finishte henüz böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Kullanmaktan gayet memnunum.

5

Finish, günlük hayatımızda yemekleri yedikten sonra geriye kalan bulaşıkları temizlemek için kullandığımız deterjandır. Bu deterjanlar genellikle tablet şeklindedir.

5

Finish oldukça kaliteli bir bulaşık makinesi tablet ve parlatıcı markasıdır. Klasik,quantum gibi birçok çeşidi vardır. En etkili olanı 3'ü bir arada bulunan çeşitleridir. Gerçekten kirleri derinlemesine temizliyor. Parlatıcısı da oldukça başarılıdır bu konuda. Tabaklar pırıl pırıl çıkıyor. Finsh dışında kullandığım tabletler cam tabakların çizilmesine neden oluyor.

Finish ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.