4.8

Navigasyon kullanma.

önce - diğer kategorisine ALFA ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Navigasyon cihazları konum belirleyen cihazlardır. Yani size bulununan noktanın enlem ve boylamını verebilir. Bunun yanında içindeki harita sayesinde harita üzerinde sokak isminide gösterir. Navigasyonun arama bölümüne gidilecek yerin sokak ve cadde ismi girilir. Ardından cihaz seçilen hedefe en optimum hangi yoldan gidileceğini hesaplar. Daha sonra o raya ait rotayı seçtiğimizde yol asistanı bizi sesli yönlendirmelerle hedefe götürecektir.

paylaş - şikayet
5

Navigasyon kullanmak, günümüzde gittikçe yaygınlaşan bir olaydır. Navigasyon bir yerden bir yere gidebilmek için kullanılır. Navigasyona gidilmek istenilen adres ve bulunduğun adres yazılır ve sana gitmek istediğin yere ulaşabilmen için mevcut olan rotaları gösterir. Özellikle arabalarda kullanılır ve sağa dön sola dön şeklinde uyarılar verir. Günlük hayatta büyük kolaylıklar sağlar.

4

yer yön tarif etme ve tarifi anlama konusunda sıkıntı olan insanlar (ben) kullanması belkide en yararlı uygulama

5

İnsanlara çok yer tarifi sormayı sevmiyorum tam açıklayamıyorlar ya da istediğim yerden çok farklı ve uzak yere yönlendiriyorlar. Ama navigasyon ile tam istediğim yere nasıl giderim kaç dk giderim hepsi var. O yüzden çoğunlukla navigasyonu seçiyorum.

5

Bir yerden başka bir yere giderken nasıl gideceğini bilmediğin zamanlarda nevigasyon kullanılır. Aynı zamanda nevigasyon trafiğin olup olmadığını öğrenmek amacıyla da kullanılır. En iyi navigasyon sistemleri Yandex ve Google dır. Trafik olduğu zaman kısayolları ve kestirme yolları göstererek kısa zamanda ulaşacağımız yere ulaşmamızı sağlarlar. Navigasyon sistemi sayesinde artık yoldan geçen insanlara şurası nerede diye sorma derdimiz bitmiştir.

paylaş - şikayet
5

Navigasyonun sessiz hali gayet faydalıdır öbür türlü bazen çıkmaz sokaklara bile götürebilir

Navigasyon kullanma. ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.