4.6

İlişki testi

önce - diğer kategorisine Edaszr ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

İlişki testleri bana çok saçma ve eğlenceli geliyor, elbette çıkan sonuçlara kimsenin inanmaması gerek çünkü sonuçların hepsi önceden belirlenmiştir o nasıl oluyor derseniz o web siteyi yazan programcılar şu butona basarsa bu cevap çıkıcak buna basarsa bu sonuç çıkıcak gibi kurallar tanımlamıştır zaten. O yüzden internet üzerinden yapılan testlere çok güvenmemek gerekir.

5

İliski teslerini ben ilk avon katalogunda 2 sayfa olarak görüp neymiş diye bir bakmistim. Fakat gercegi yansittigini hic dusunmuyorum. Bayanlar fazlasiyla ilgisini ceksede pek benim ilgimi cekmiyor. Internette cok fazla denk geliyorum ve bana cok sacma geliyor. Bayanlar nasil inaniyor anlam veremiyorum. Keske iliski teslerinden degilde karsilikli oturup konusalar daha iyi olacaktir.

5

İlişki testlerinin çoğu yeterli inceleme ve araştırma yapılmadan, psikolojik verilere dayanmadan yapılmış testlerdir. Gazete ve dergilerin satışını, internet sitelerinin fazla tıklanmasını sağlamaya yönelik çalışmalardır. Alanında uzman kişilerce yapılmadıkça fazla itibar edilmemesi gereken testlerdir. Yine de eğlenceli oldukları gerçeğini de kabul etmek gerekir.

5

Bana Göre çok saçma birşey çünkü doğru cevabı hiçbirzaman vermez. İnsanları trollüyorlar :D

4

İlişki testi denilen şey şu aşk ölçer tarzı şeylerdir diye düşünüyorum. Ben de küçükken onlardan çok yapmıştım ve yaşın küçüklüğünün verdiği bir etkiyle de kendi adımla beraber ünlülerin isimlerini yazardım ve ölçerdim. Çıkan yüzdelik sonuçlara ise tüm saflığımla inanırdım. Aslında tamamen rastgele bir şekilde ortaya çıkan yüzdelik sayılardan oluşuyor ama işte küçükken kanıyorduk

İlişki testi ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.