4.4

Karadut suyu

önce - ürün kategorisine SSTD ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Karadut suyu, benim sevdiğim içecek türlerindendir. Hafif ekşimsi bir tadı vardır. Hazır satılanlar daha tatlı oluyor genelde. Yazın doğanayın karadut suyunu bol bol tüketiriz.

4

Muhteşem bir tadı var karadut suyunun herkese tavsiye ederim hatta konsantra olanını alın evde siz yapın .

paylaş - şikayet
5

Karadut suyu, karadutun kendisi çok faydalı olduğu gibi karadut suyu da oldukça faydalıdır. Karadut suyu ağız yaralarına ve bağışıklığa iyi gelir. Ben karadut suyundan çok karadut pekmezi ve marmelatı yiyorum. Ama karadut marmelatı sıvılaştırılarak karadut suyu şekline getirilebilir ve o şekilde tüketilebilir.

5

Karadutun ekşimsi tadı ve güzel rengi suyuna da geçer doğal olarak... Soğuk içildiği de yaz sıcakların bir ferahlık verir.... Besin değeri çok yüksektir. Lekesinin çok zor çıktığını unutmadan dikkatli tüketmek gerekir.

3

Biraz ekşimsi ama oldukça güzel bir lezzet. Gurmeler daha çok hitap ediyor. Herkes beğenmeyebilir.

5

Çok faydalı bir besindir karadut. Karadutun yeni doğum yapan annelerde süt yaptığını biliyorum. Bağışık sistemimizede oldukça faydalıdır. Dut pekmezide aynı etki ve faydayı sağlar.

5

Karadutun tadı çok farklı ve çok şifali bir yiyecek mümkün olduğunca dutlar çıktıktan sonra karadutu sağlığınız için bol bol tüketin

5

Önemli bir tat gerçekten önem verdiğim tatlardan birisidir.Ve sağlığa da çok faydasının olduğunu düşünüyorum.

3

Karadut suyu: insan vücuduna faydası vardır bunlar özellikle ağız yaraları olmakla başlar ki ağız yaraları, ağız kokusu, sindirimi düzenleme vs. bulunmaktadır.

4

Dedemlerin bahçesinde karadut ağacı vardı.Babanem sürekş karadut suyu yapardı.En sevdiğim içecekler arasındadır.Hafif mayoşumsu ama bir o kadar tatlı olan bir içecektir eğer bide soğuksa içme de yanında yat o derece.

3

Ağız yaraları başta olmak üzere birçok şeye faydası olan leziz içecek..Yaz aylarında içine 2 parça buz attın mı ice tea neymiş ya dedirtir

4

şifalımı deilmi bilmiyorum ama dutun suyunu içtim güzel bir tadı var ve insan içerken rahatlıyor azda olsa :)

5

Karadut bir orman meyvesidir. Bodur bir bitki türü olduğundan dolayı fazla yer kaplamamaktadır. Şöyle ki ; Ekimi yetiştirilmesi ve toplanması oldukça kolay ve eğlencelidir. Karadut suyu da bu meyveden yapılan bir içecektir ve besin değeri oldukça yüksektir.

5

Karadut suyu hem yararlı hem çok lezzetli yazın soguk soguk içmek çok ferahlatıcı guzel oluyor :)

Karadut suyu ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.