4.4

Diz üstü çizme

önce - ürün kategorisine ytrer ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Şu aralar yakışan yakışmayan herkesin giydiği benim de almak istediğim çizme türü.

paylaş - şikayet
3

Hiç giymedim, herkese çok yakışmadığını düşündüğüm bir çizme. Ben diz altı çizmeleri tercih ederim, diz üstü çizme giymek bana eziyet gibi geliyor. zaten çizmeyi ayağına geçirmek yeteri kadar zorken, bir de dizinin üstüne kadar çekmek daha da büyük bir eziyet. Sonuçta ben pek çizme seven bir insan değilim, en fazla bot o kadar çıkarım. daha da uzun çizmeler giymeyi tercih etmem için burada saglam kar yağışı olması gerekiyor.

paylaş - şikayet
5

Diz üstü çizme, genellikle kadınlar kış ayları gibi soğuk zamanlarda giymeti tercih ettiği bacağı diz kapağına kadar saran uzun botlardır. Altına bir dar kot pantolon ya da siyah dar pantolon giyilip üstüne de bu diz kapağının üstüne gelen çizmeleri giyince ortalık adeta yanıyor. Ben çok beğeniyorum ama kendim giyemiyorum maalesef. Çizme her kadında çok güzel duruyor.

4

Görüntü kirliliğinden başka birşey değil. Mini bir etekle kombin edenler ayrıca cok kotu .

5

ilk moda olduğu zaman elbiselerle eteklerle giyiliyordu.hoş duruyordu.zaten bana kalırsa hala etek veya elbiseyle kombin edilmesi gereken bir ayakkabı.ama daha sonra herkesin ayapında görmeye başladı.haditayt da neyse ama pantolonla gşyen insanlar var ve çok göz yorucu çok itici duruyor pantolonla birlikte.zaten dışarıya çıktığımzda hava soğuk olduğu için genel bir kesim pantolonla kombin ediyordu.allahtan kış bitti

Diz üstü çizme ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.