5.0

Leyla ile Mecnun dizisi

önce - dizi-film kategorisine ebruta ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Absürd komediyi bizlere tanıtan ve sevdiren yegane dizidir. İçeriğindeki olaylar ve karakterler oldukça özgündür ve küçük göndermeler ile seyirciyi ekrana bağlar. Yıllar önce dizi bitirilmiş olsa da hala yaşatan bir hayran kitlesine de sahiptir ayrıca.

5

Leyla ile Mecnun dizisi çok güzel bir dizidir, hala denk geldikçe izlemekdeyim. Dizi çekilirken gündemde olan konular tiye alınırdı ve insanları komedi yoluyla uyandırmaya çalışırdı. Fakat ne yazık ki bu gündeme tiye almak bazı insanları rahatsız etmiş olmalı ki, yayından kaldırıldı. Çok güzel bir diziydi, tekrar çekilse gene izlerim, geçmiş bölümlerini bile üç dört kere izlemişligim var.

paylaş - şikayet
5

Leyla ile Mecnun dizisi Türk dizi tarihinin en güzel dizileri arasında bana göre ilk üçe giebilecek bir dizidir. İçinde komedi ve olağanüstülükler barındırır. Erdal Bakkalı ile İsmail Abisi ile Leylası ve Mecnunu ile tadına doyum olmayan bir dizidir. Leyla ile Mecnun dizisi beklenmedik bir şekilde final yapmıştır ve o zamana kadar bizi güldürürken finalde ağlatmıştır.

Leyla ile Mecnun dizisi ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.