5.0

Coco

önce - dizi-film kategorisine cherubgirl ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Coco, 2017 yapımı bir animasyon filmidir. 2018 yılında altın küre ve en iyi animasyon filmi oscar ödülüne layık görülmüştür. Filmde 12 yaşındaki Miquel'in şarkıcı olma hayali ile başlayan macerası anlatılmaktadır. Kendisi hayran olduğu Ernesto de la Cruz'un izinden gitmek ister ve olaylar gelişmeye başlar. Çocuklar için mükemmel mesajlar içeren film yetişkinler tarafından da mutlaka izlenmelidir.

5

Coco bir animasyon filmidir. Uzun zaman önce müzik tutkunu bir eşi olan kadının eşi ortadan kaybolur ve kızıyla ortada kalır. Daha sonra müzik içerikli her şeyi yakarak ayakkabı işine girer ve ailenin ileri ki nesillerinde müzik yasaklanır ve aile sadece bu ayakkabı işini yapar. Ama ailenin küçük çocuklarından Miguel, şarkıcı olma hayaliyle yanıp tutuşmaktadır. Bu yüzden ailesine karşı çıkar ve hayran olduğu şarkıcının yolunda fantastik bir yolculuk onu bekler.

5

Coco Disney şirketi tarafından yapılmış en kaliteli animasyon filmlerinden biridir. Sinemaya geldiği andan itibaren gişe rekorları kırmıştır. Disney her filmini olduğu gibi aile ön plandadır. Meksika'da geçen filmin ana teması küçük çocuğun müziği çok sevmesi ancak ailesinin nefret etmesidir. Ailesinin neden müzikten nefret ettiğini anlamaya çalışırken kendisi de ölülerinde olduğu büyük bir dünyaya doğru yolculuğa çıkar. Gerçekten çok kaliteli bir animasyon filmi ben birden fazla kez seyrettim.

Coco ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.