4.6

Pastırmalı pide

önce - ürün kategorisine Saade-t ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Pastırmalı pidenin diğer pidelere göre çok lezzetli bir tadı oluyor, fiyat bakımından bile daha farklı zaten, lokantada üzerine yumurtayı kırıp getiriyorlar önümüze, yanına en güzel ayran gerçekten lezzetli ayrıcalıklı bir pide

5

Arkadaş Pastırmalı pide nin lezzeti tabiki diğer pidelere göre farklı yapan ustada önemli

4

Abi şimdi pastırmalı pidelere lafım yok da. Bir gün bir pastırmalı pide sipariş verdim abi tuzlu kötü kokuyor. Çöpe attım şimdi bundan çıkaracağım ders. Pastırmalı pideyi yerine gidip yemen lazım. Yoksa sıkıntı çıkabiliyor. Ve iyi bir yerden yemelisin tabikide.

5

pastırmalı pide öncelikle yapmak amacıyla bir hamur yapmak gerekir hamur içinde tuz su vede un kullanılır onu yaptıktan sonrada onu uzun bir şekilde açarız vede içerisine biraz yağ sürerim ondan sonrada üzerine de ne istersek yani pastırmayı koyacaksın istersen üzerine pişmek üzere iken yumurtada koyulabilir.

4

Pastırmalı pide, bildiğimiz hamurdan yapılan pidenin üsyüne pastırma serpilmiş halidir. Pidenin kıymalı, sucuklu, peynirli çeşitleri vardır. Pastırmalı olanı ise hiç denemedim ama deneyenler güzel olduğunu söylüyorlar.

Pastırmalı pide ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.