4.0

Arka sokaklar film

önce - dizi-film kategorisine Erdal59867 ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Iyı bir film idi Suat ölünce izlemeyi bıraktım ara sıra bakıyım ama yinede güzel

Arka sokaklar film
5

Arka Sokaklar, çok ama çok uzun soluklu bir Türk dizisidir. Arka Sokaklar bir polisiye dizisidir. Çok uzun zamandır devam etmektedir. Birçok oyuncu değişmiştir ve dizide birçok oyuncu da rol gereği ölmüştür. Yayın hayatına hala başarıyla devam etmektedir.

2

arka sokaklar 10 yılı aşkın bir süredir kanal d'de gösterilen bir dizidir. bence artık uzatılmaması gereken bir dizi çünkü kabak tadı vermeye başladı. her güzel şeyin bir zamanı vardır demişler.

5

Severek izlediği ya bir dizidir ilk 1. Bölümden belli istiyorum ve o zamanlar okuldan geldiğim zaman Hafta sonuna denk geliyordu her akşam haberlerden sonra yayınlanır da Hâlâ da izliyorum

4

Arka sokaklar dizisi 2006 da yayınlanmaya başlayan ve kanal D hala oynanan bir dizidir. Eskiden izledigim ama artık izlemedigim bir polisiye dizidir. Arada bir tv rastlasam izliyorum ve sıkılmıyorum izlerken normal de bir diziyi takıp etmesem izlesem hemn sıkılırim değiştiririm ama arka sokaklar öyle değil ne kadar takip etmesemde izlediğim de sıkılmıyorum. Gerçekten başarılı bir dizi neredeyse 13 yıldır olan bir dizi ve bu onların ns kadar başarılı bir dizi olduğu gösteriyor.

Arka sokaklar film ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.