3.5

Meleklerle konuşan Ömer Kara ve Çetesi

önce - kişi kategorisine YaŞaR-öÇaL ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Meleklerle konusmak sadece peygamberlere mahsustur. Ömer kara ve cetesinin sadece milleti kandirmaktan baska maksati olmayan gereksiz insanlardir. Bu gibi insanlara inanmak gerekir. Biraz aklinizi kullanin ve ömer kara gibi capsiz insanlara inanipta yanlis yollara sapmamak gerekir.

4

Meleklerle konuştuğunu iddia ederek Elif isimli bir genç kızı kandırarak ilişki yaşamaya başlamıştır. Daha sonra Eda isimli Elifin kız kardeşiyle irtibat kurarak onunla ilişki yaşayıp bir çocuk dünyaya getirmiştir. İki kız kardeşi kurtarmak üzere mücadele etmek isteyen üvey anneleri Banu da Ömer Kara ile ilişki yaşamaya başlamıştır. Ömer Kara, bu iki kız kardeşin en yakın arkadaşları olan Nagihan ile evlenip iki çocuk dünyaya getirmiştir. Ayrıca bu isimlerin hepsi meleklerle bağlantıya geçtiklerini, mertebe atladıklarını iddia edip, hepsi aynı evde yaşamaktadır.

paylaş - şikayet
1

Beni şaşkına çeviren ve hayattan soğumamı sağlayan insanlardan bir tanesidir. Meleklerle konuştuğunu iddia ederek insanları kandırıp genç kızlarla ilişkiye girmiştir. Bu kişiye inanan insanlar da vardır maalesef.

4

Bu şahıs Ömer Kara denilen şahıs ATV'de bir programda bir kadının kızına tecavüz eden cinsel ilişkide bulunan bir adam diye biliyorum ama tam hatırlamıyorum bu adamın da üç dört tane eşi vardı bir de kendisinin Hz Ömer olduğunu da iddia eden birisidir

Meleklerle konuşan Ömer Kara ve Çetesi ortalama puanı 3.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.