4.2

KFC vs POPEYES

önce - diğer kategorisine ebruta ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

KFC yemeyi çok seviyorum. Rengi oldukça güzel kızarmış oluyor ancak fiyatları çok uçuk durumda. Popeyes biraz daha uygun olsa da onda da KFC'de yakaladığım o lezzeti bulamıyorum. Popeyes tavuklarının rengini de çok beğenmiyorum. Sizlerin de düşüncelerini merak ettim.

5

Kfc ve Popeyes, menüleri birbirine çok yakın iki fast food yeri. Her ikisinin'de çok beğendiğim menüleri mevcut. Hemen hemen bütün Avm'lerde ikiside bulunmakta.

3

KFC ve Popeyes, birer fast food yemek zinciridir. İkisi de tavuk satarlar. Bu tavukları kovalar halinde de satarlar aynı zamanda hamburger olarak da satarlar. Ben ikisinden de hiç yemedim. En azından bir kere yemeyi düşünüyorum ama her zaman bildiğim lezzetlere yöneldiğim için onları denemeyi sürekli erteliyorum.

5

KFC daha kaliteli geliyor bana bilmiyorum biraz daha ucuz diye tercih etmiştim. Ama kaydı sonradan KFC bana daha kaliteli geldi sonradan. Açıkça KFC pahalı ama görece daha kaliteli. Benim görüşüm bu yönde.

4

ben popoyes taraftarı olan birisiyim kfc de güzel kendine özgü lezzetleri var her markada oldugu gibi ama gerek fiyatalrı gerek yaglılık oranları nedeni ile ben kfc yi çok fazla sevmemeekteyim popoyes ı tercih ediyorum daha uygun geliyor

3

KFC güzel kendine özgü yiyecekleri var onu daha çok beğeniyorum

KFC vs POPEYES ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.