3.9

Recep İvedik Filmleri

önce - dizi-film kategorisine BerkayÖztürk ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Bazi filmleri gerçekten güzel beğeniyorum ama bazıları ise çok saçma bence espirileri hiç sevmiyorum küfürlü espri olmassa gulen kimsen olmayacak genellikle küfürlü esprilerle milleti güldürmeye çalışıyor buda bana pek komik gelmiyor ama hakkini yemeyelim yaptığı bazi filmleri beğeniyorum.

5

Recep İvedik Filiminde Başrol Oynayan Filimdeki İsmi Recep İvedik in Gerçek ismi. Şahan Gökbakardır. Filiminin yönetmeni ise kardeşi Togan Gökbahardır. Filimlerini abi kardeş yürütmektedirler.

3

İzlemek için IQ ya ihtiyaç duyulmayan filmlerdir.
camın önünden iple sepet sarkıtılmasına dayanamayan agresif kişilik.

3

Şahan Gökbakan tarafından canlandırılan karakterdir. Recep İvedik serisi Türk halkı tarafından çok beğenilmiştır, hep gişe rekorları kırmaktadır. Fakat sadece küfüre yönelik hiçbir amacı olmayan bir filmin bu kadar tutulması çok üzücü bir durumdur, espri anlayışımızın ne kadar ucuz olduğunu göstermektedir.

paylaş - şikayet
1

Recep İvedik filmleri Türk halkında azınlık diyebileceğimiz yaşam ve davranış tiplerine sahip olan bir karakteri canlandırıp,vasat düzeyde ve hiçbir zeka pırıltısı olmayan espirilerle komedi filmi yapma çabası olarak görüyorum. Filmlerdeki özellikle sosyal hayat ve insan ilişkileri bakımından zarar verici davranış örneklerinin çok olması ve espri yapacağım diyerekten karşıdaki insana hakaretvari tavırların örneklendirilmesi hiç hoş bir örnek değil. Filmin görselliği ise vasat düzeyde ve hiçbir keyif barındırmıyor bünyesinde.

5

Önce acaba gerçekten böyle mi diye anlamaya çalıştığın; ama bir yandan da irrite edici hareketlerin canını sıktığı insan türü. Öyle candan konuşur ki sanırsın kırk yıllık ahbabın da sen farkında değilsin. Bana kimse böyle konuşmadı hissi uyandıran ama içini bulandıran insan türü.

5

Recep İvedik gerçekten başarılı bir oyuncudur. Yaptığı hal ve haraketler, mimikleri çok başarılıdır. Çoğu kişiyi kendisine çekmiş durumda ve komik bir giyim tarzı ve konuşmasıyla insanları güldürmeyi amaçlar, sevilir ve izlenir.

5

Recep ivedik şahan gökbakar tarafından canlandırılmış bir karakterdir, komik ve esprili sahneleri ile izleyicileri kendisine çekmiştir, fakat espri yeteneğini birazda küfürlü konuşmaları ile daha ilgi çekmeye çalışmaktadır, bu konuşmaları ve esprili tavırları hiçkimsede iyi bir izlenim bırakmıyor, kendine göre çok hoş espriler yaptığını zannediyor

Recep İvedik Filmleri ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.