4.0

Kızakla kaymak.

önce - diğer kategorisine ALFA ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kaymak için sürtünmenin azaltılması gerekir. Eğer ki kaymak istediğimiz yerdeki sürtünme kuvvetini azaltabilirsek kaymayı sağlayabiliriz. Örneğin toprak bir tepeden aşağıya kaymak istersek kızak benzeri bir araç yapıp, altınıda mümkün olduğu kadar pürüzsüz yaparsak kaymak için gerekli şartları hazırlamış oluruz. Daha sonra aracımızın üzerine bineriz ve arkadan araca bir arkadaşımız kuvvet uygular; zaten gerisini yer çekimi halleder.

paylaş - şikayet
4

Birçok kış sporu bulunmaktadır. İnsanlar çok eski tarihlerden beri çeşitli spor alanlarında kendilerini geliştirmişlerdir. Kış sporları da bunlardan biridir. En bilinen kış sporlarından biri ise kızakla kaymak tır. Zor bir spor olduğu için kişinin öğrenmesi uzun zaman alabilir.

4

Her çocuk adam olacak çocuk kategorisindedir. Sadece bizlerin onların ilgi alanını ve kendini geliştireceği alanı anlayacak aktivitelerine destek vermemiz gerekir. Çocukları birbiriyle kıyaslamadan doğru adımları atarak çocuklarımıza destek olmalıyız.

3

kızakla kaymak insanların kış aylarında karda kaymak için yapılan vede insanların üzerine oturarak kaymalarına yarayan bazen tahtalardan bazen plastiklerden bazende metallerden yapılan kayma araçlarına denilir.kızakla kış aylarında kaymak insanları özelliklede çocukları çok mutlu eder.

Kızakla kaymak. ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.