4.7

Taze çekilmiş türk kahvesi

önce - ürün kategorisine Saade-t ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Taze çekilmiş türk kahvesi hazır paketlerde satılanlara göre çok daha güzel oluyor, taze kokusu oluyor, sıcak oluyor, kahvesini yapınca kokusu daha keskin ve tadıda taze olduğu anlaşılıyor

5

Birçok ürünün tazesi ile paketlenmişi arasında büyük fark vardır. Türk kahvesi de bunlardan biridir. Yeni çekilmiş Türk kahvesi çok fazla güzel kokar ve çok lezzetlidir. Ancak çoğu zaman ulaşılabilir olmadığı için paketli olanları tercih ederiz. Yine de yeni çekilmiş ama fırsatımız olduğu zaman o şekilde almak daha güzeldir.

5

Bence güzel bir şey Allahım o nasıl güzel bir kokusu baristaların çıkardığı koku harika egzotik bir kokudue. Ama parfüm şampuan ve deodorantlarda olan bir kokudue bu koku.

5

Mis kokulu, insanın içinde mutluluk hissi uyandıran tadına varamadığınız kahve. Mutluluk sebebi ve damaktaki tadı kokuyla hissetmek.

5

Ah o kokusu burnuma geldi resmen!! Nasıl bir kokudur o. Müthiiiş :)

4

Ben kahveden pek hoşlanmam ama taze çekilmiş bir Türk kahvesini bazen ara sıra içerim ama arama sürekli değişmiyor ben General de nescafe 3ü 1 arada gibi mahveder içerim onları bence daha güzel ama bence çay daha güzel Her zaman her yerde çözebilen bir şey

4

Türk kahvesinin kokusunu çok seviyorum onun dordurmasınıda yapmışlar kahve dünyasında oda çok güzel olmuş. Aslında kahve çekirdeklerini Başka ülkeden alıyoruz diye biliyorum ama Türk Kahvesi ün kazanmış :))

5

Taze çekilmiş Türk kahvesinin tadı kadar kokusu da cezbedicidir. Kahvenin çekildiği dükkanlardaki o koku kahve almaya ve içmeye teşvik eder müşterileri. Türk kültüründe kahvenin yeri önemlidir. "Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var." diyerek vermişiz kahvenin değerini.

5

Tuba jahvecisinin yanından her geçtiğimde annemin siparişi üzerine taze çekilmiş türk kahvesi ve yanına 5 liralık ikramlarından alırım. Komşuları o kadar beğeniyor ki onlarda sipariş vermeye başladı arkadaşlar.

Taze çekilmiş türk kahvesi ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.