4.0

Trenle yolculuk

önce - araç kategorisine Kzm123 ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Trenle yolculuk yapmadım hiç merak ediyorum ama korkuyorum.

4

o kadar güzel bir şey ki.trenin o raylardaki ahenkle çıkardığı sesler ,vagonların güzelliği ve şirinliği. farklı bir yere giderken kullandığımız farklı ve nostaljik bir seyahat aracı.

4

Trenle yolculuk son derece keyifli bir yolculuktur. Tren vagonlardan oluşur ve tren kalkmadan önce bu vagonlardan bir tanesine binilir. Trafik sorunu olmadığı için ulaşımı daha rahattır.

5

Hep hayalimdir. Nedense bana nostaljik gelir. Otobus seyahatlerinden daha keyifli olduguna inaniyorum.

3

Bence çok güzel, ben çok seviyorum, gerçi artık uzun yolculukta tren var kısa yolculukta yok

3

Trenle yolculuk yapacak olsam yanımda kafa dengi ve eğlenceli birisiyle gitmeyi tercih ederim.

paylaş - şikayet
4

Uzun zman oldu yapmamalı ama sevdicegimle bir doğu ekspresi seyahati guzel olurdu

5

Son yıllarda Doğu Ekspresi ile yolculuk yapmak, hem tren yolculuğunun keyfini çıkarmak hem de doğu illerini gezip görmek mümkün olabilmektedir. Ülkemizdeki pek çok insan bu yolculuğu deneyimliyor. Kars'a ve Van'a ekspresle gitmek iyi bir seçenektir.

3

trenle yolculuk raylar üzerinde giden bir trende yolculuk etmek çok güzel bir duygudur onunla çok güvenli bir şekilde yolculuk edilir ben bir çok kere yolculuk yapmıştım vede çok ta rahat bir yolculuktu trende birde her türlü ihtiyacını da giderebileceğin şeyler vardır birde genişçe camların olduğu bir yerdende etrafları izleyerek gitmekte harikadır.

4

dünyanın ennnnn güzel setlerinden biri.hiç doğu ekspresine binmedim ama yaşadığım yerde eskiden tren vardı mp3mü kulağıma takar başımı cama yaslayarak hayaller kurardım.trenin rayların üzerinde çıkardığı tıngırtı sanki dün gibi kulaklarımda bir gün kesinlikle doğu ekspresini denemek istiyorum bu arada kolay gelsin :)

Trenle yolculuk ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.