3.7

Gümüş kolye takan erkek

önce - diğer kategorisine Mthnc ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

sonuçta bir tarz mevzusu ve ben erkeklere takıları ve yüzükleri yakıştırıyorum ama küpe konusunda hem fikir olamıycam .ve gümüş kolye ve yüzükler erkeklere yakışıyor .altın kolyelerden daha iyi . bu aslında tarz ve zevk mevzusu . kadınlar gibi erkekler de takı ve kolye konusunda serbest . herkes kendine yakışan şeyi takıp çıksa en güzeli.mesela altın kolye genel de rapçilerin tarzı olduğu için bu tarza yakın ereklerin seçim yapması daha mantıklı olur benim fikrimce.

4

Gümüş kolye takan erkek, aksesuar olarak gümüş kolye takmayı tercih eden erkektir. Söylenecek bir şey yoktur kendi tercihleridir. Herkes aksesuar olarak farklı şeyler kullanabilir. Erkeklerin gümüş kolye takmasında da bana göre bir sakınca yok.

5

bence gümüş kolye takmakta her hangi bir sorun olacağını düşünmüyorum olabilir erkeklere bence de kolye yakışmıyor yakıştığını da düşünmüyorum daha doğrusu bir erkeğin yüzükten başka bir takı takmasını sevmiyorum ama takmak isteyenlerde gümüş te takar altında yapacak bir ey yoktur.

5

Bence erkeklerin kolye takmasında hiç sıkıntı yok. Gümüş yada başka bir madenden hiç farketmiyor. Ben yakıştırıyorum.

3

Gümüş kolye takan erkek de bir başlık atılmasını çok anlamsız buluyorum. Çünkü bu başlığı gümüş kolye takan kadın başlığından hiçbir farkı yok.o nedenle böyle başlıklarını ve böyle hareketlerin cinsiyetçi olduğunu düşünüyorum. Sadece bir kolyeyle kişinin bütün eğilimleri anlaşılabiliyorsa buyurun.

3

Zevk meselesidir.Kimisinin gözüne hitap etmez kimisi de kolye takılmasını hoş bulur.Biz kadınlar nasıl bu tarz aksesuarlar kullanabiliyorsak erkeklerinde kullanması normaldir.

4

Herkesin tarzi farklı bişey diyemem ama bana göre çok saçma duyuruyor kendilerini biraz farklı göstermeye çalışıyor ama ne kadar kötü durdukları bilmiyorlar tabi aksesuar olarak bir erkek saat yüzük ve bileklik takmali bence gerisi abartıli ve başka anlamlara taşınabilir yani görmemis biri gibi kendi farkli kilmak isteyen biri gibi durabilir sonra.

Gümüş kolye takan erkek ortalama puanı 3.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.