3.5

Tırnak düşmesi

önce - diğer kategorisine YaŞaR-öÇaL ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

tırnak düşmesi bana en acı veren olaydır. iş kazası sonucu allahtan parmağıma bir şey olmadı fakat tırnağımın üzerine metal boru düşmüştü ve hayatımın acısı diyeceğim bir acı verdi 1 hafta ayakkabı giyemedim ve tırnağım acayip zonkluyordu. doktor tırnagımı cekerken bi okadar daha acı cektim. o gunden sonra her zaman dikatli olmaya calışıyorum. birdaha tırnak acısı cekemem.

5

tırnaklar bir çok sebepten dolayı yerinden çıkabilmektedir.mesela bir insanın eline yada ayağına bir çok şeylerin vurması yada düşmesi sonucunda tırnaklar çıkar.bazende insanların giydikleri ayakkabılar sebebi ile de tırnaklar çıkabilir.bazen de ayaklarda yada bir yerimizde mantar çıkarsa onlar nedeni ilede tırnaklar çıkablir

2

Bazı hastalıkların yan etkileri olarak tırnak düşmesi meydana gelebilir. Çok acıtıcı bir şeydir, sonuçta et ve tırnak ayrılmaz ikili derler. Bir kere yaşamıştım, el ayak hastalığı olmuştum, o sırada tırnak düşmesi ve meydana geliyormuş, tek tirnağımı kaybettim ama ben herhalde şanslıydım. Yara bandı sardım, tırnağının düşmesini engelledim normal kesim boyuna gelip keserek aramıştım canım çok yanmamıştı.

paylaş - şikayet
3

Bu genellikle tırnağını bir yere çok sert çarpan insanların başına gelen bir durumdur. Çok zordur çünkü çok acır. Hiç yaşamadım ancak yaşayan duydum ve kolay kolay iyileşmiyor. Çünkü tırnak yeniden kolayca çıkamıyor maalesef.

Tırnak düşmesi ortalama puanı 3.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.