4.6

ATM'den para çekmek.

önce - diğer kategorisine ALFA ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Önce bankamızın kendi ATM sine gideriz. Çünkü başka banka ATM si komisyon alır. Daha sonra bankamatik kartımızı ATM nin kart yuvasına sokarız. Ardından bizden şifre ister; şifremizi gireriz. Ve bankacılık menüsü açılır; açılan menüden arzu ettiğimiz para miktarını tuşlarız. Ardından ATM önce karımızı verir ve daha sonradada bizim hesabımızdan istediğimiz parayı düşerek bize para haznesinden verir.

paylaş - şikayet
5

Atm den para çekmek hayatımıza giren kolaylıklardan biridir. Eskiden banka şubesine git, sıra bekle, veznedarla konuş, paranı al, banka defterin mutlaka yanında olmalı şeklinde olan süreç değişti. Şimdi zaten heryerde olan atmlerden birine git, sıra en fazla 3 5 kişi olur zaten, kartı şok, şifre gir, paranı çek şeklinde olur. Tek dikkat etmek gereken kartı ve şifreyi caldirmamaktir. Yaşlılar bile yavaş yavaş atm den para çekmeye alışmışlardır .

paylaş - şikayet
5

Bankalar da sıra beklememizin büyük ölçülerde önüne geçebilen bir bankacılık aracıdır ufak banka gibi. Ufak tefek para çekme ve yatırma işlemleri için bankanın saat ve sırada bekleme dezavantajlarına takılmadan günün her saatinde işlem yapabildiğimiz yerlerdir.

4

Atm'den para çekme işlemi yaşlılar için oldukça çetrefilli bir iştir genelde çocuklarına yada yakın buldukları kişilere çektirtirler. Gelelim para çekme işlemine ilk olarak kartınızı takmaya önce atm'nin etrafını kolaçan etmeliyiz çünkü şifremizi kimsenin öğrenmesi gerekir bu konuya dikkat edelim. Kartı takılan sonra şifreyi çekip para çekme butonuna bir kez basmanız gerekir ve daha sonra istediğiniz ihtiyacınız olan kadar miktarı tuşlar aracılığı ile talep ederiz ve Bankamız kartı bize geri verir ve en zevkli olan yere sıra gelir içeride para sayma sesi gelir ve aklımıza acaba fazladan para veririm diye bir düşünce kaplar, fakat hiçbir zaman fazla para vermez parayı alıp yolumuza devam ederiz.

4

Merhabalar günümüzde artık bu işlemi gerçekleştirmek çok basit bir hal aldı artık yanınızda kartınız olmadan bile bankanıza ait olan telefon uygulamanızdan istediğiniz tutarı giriz atmye okutarak paranızı çekebilirsiniz. bunun dısında manuel olarak da halledebilirsiniz bu işlem için ise kartınızı atmye taktıktan sonra açılan ana sayfada bir çok seçenek göreceksiniz bu seçeneklerde para çekmeyi tuşladıktan sonra heseplarınızı görüntüleceksiniz ve hangi hesaptan para çekmek istirosanız o hesabı tusladıktan sonra ₺ vey $ tangisi is onu seçip çekmek istediğiniz tutarı girdikten sonra onay tuşuna basıp paranızı çekebilirsiniz işlemiz tamamlanmadan atmden ayrılmayınız ve tanımadığınız kişilere güvenmeyiniz umarım yardımcı olabilirim .
İyi Günler Dilerim.

ATM'den para çekmek. ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.