4.3

bilyeler

önce - oyun kategorisine Tolga710 ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Dünyanın teknolojiye bu kadar hapis olmadığı zamanlarda sokaklarda çocukların en çok oynadığı oyun olarak bilinmektedir.Genelde erkek çocuklarına ait bir oyun olarak bilinmektedir ve kuma dizilen bilyelerin belirlenen sıraya göre vurularak en çok bilye vuranın kazandığı bir oyun çeşididir.

3

çok eğlenceli bir oyun .ama malesef çocukları öyle eskilerdeki gibi tek başlarına sokağa salıp oynatamıyoruz

4

Çocukluğumuzun mükemmel geçmesine aracı bir oyuncak kesinlikle çok güzel günlerdi sadece bilye değil topaçlar tasolar ve akşam ezanında biten mahalle maçları bunları yaşayan bir neslin üyesi olarak çok şanslıyım bence şimdilerde herkes elinde tablet sanal alemin kölesi olmuş durumda

4

5 sene önce ne oynardik be şişenin içine doldururduk dakalarımız olurdu yere sureterek yapardik aga beee

4

Bilyeler, eskiden çok keyifli zamanlar geciriyorduk bilye oynayarak hala da bilyelerimi saklıyorum bizden sonrakilere de ogretmeliyiz (:

5

bilyeler çocukluğumuzda çok oynadığımız bir cam çeşididir çocukları eğlendirmek amaçlı üretilmiştir

4

Bilyeler küçük top şeklindeki oyuncaklardır. Bu oyuncaklar eskiden daha yaygındı. Artık çocuklar bile oynamıyor bu oyuncaklarla. Bunun en büyük sebebi gelişen teknoloji ile çocukların da iç içe olmasıdır. Eskiden bilye oynayan çocuklar daha mutluydu. Ama maalesef artık çocuklar daha çok telefonlar ile oyun oynamayı seçiyor.

bilyeler ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.