3.7

PazarGünü

önce - diğer kategorisine Esira1616 ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Gündüzleri iyi gezersin keyifler yerinde olur ve pazar akşamı olur iste o zaman başlarsın yarın iş var ne giysem sabah erken kalkacaksın.
Sabah okul var formalı ütüle kitapları ayarla erken kalkilacak.
Sabah erken kalkilacak kahvaltı hazırlanacak çocuk okula gidecek yarın bütün iş bende ve bunuda tam olarak pazartesi sendromuna başlanmıştır demektir.

4

Ülke de ve dünyada resmi tatil günüdür ve herkez çok sever bu günü insanların dinlendiği gezdiği bir gündür. Gün içi çok güzeldir ve çabuk biten bir gündür ama akşamları kötüdür çünkü insan haftaya tekrar başlama stresi basıyor ve kötü hissediyor insan kendini.

3

Resmi tatil olarak kabul edilit pazar günü tatil olduğu için sevilir ama bir yandan da tatilin son günü olması can sıkar

3

Pazar günleri birçok iş yerinin, resmi ve ya özel kurumların, esnafların ve genel olarak baktığımızda ülkelerin resmi tatil günü ilan ettiği gündür. Birçok insan bugünde evde kalmayı ve geç uyanmayı tercih ettiği için bu günlerde çeşitli sesler çıkarmak zararlı ve yasak olabilir. Aynı şekilde genellikle üniversite sınavları da pazar günleri yapılmaktadır.

5

Pazar günü haftanın son günüdür. Pazar günleri Türkiye de dahil bir çok ülkede resmi tatil olarak kabul edilmektedir. Birçok iş yeri ve devlet kurumları pazar günü kapalı olur. Aynı zamanda birçok kişinin izin günü de pazar günüdür. Okullarında tatil günlerinden birisi pazar günü olduğu için hem öğrenciler tarafından hem de çalışanlar tarafından en sevilen gün pazar günüdür. Ayrıca pazar günü Hristiyanlık dinine inanan kişiler tarafından kutsal bir gün olarak kabul edilmektedir.

4

bütün aile bireyleri o günü iple çeker. herkes kendi istediğinin yaşanmasını ister orta yol bulunana kadar gün biter pazartesi sendromu başlar.nasipse haftaya denilerek gün bitirilir

3

Pazar günlerini hiç sevmiyorum.Sabah uyanır uyanmaz bir kasvet çöküyor içine, ertesi gün iş olduğundan tabikide.Cuma Ve cumartesi günü hissettiğim huzuru hissedemiyorum.

4

Bütün günler de saatler geçmek bilmezken pazar günü sanki bir saatmiş gibi yaşayıp geçmek içimi acıyor ya :( cumartesinden sonra pazartesine kadar ki zaman dilimi bildiğiniz toz duman alevi saatleri saniyelik gibi yaşayıp geçiriyoruz sanki çokca hüsran

4

Pazar günü çoğu insan için tatil günüdür. İnsanlar bu günde işe ya da okula gitmezler ve bu günü güzel bir şekilde değerlendirmek isterler. Bu yüzden gidip gezerler, yeni yerler keşfederler. Ya da bugünü sadece uyuyarak ve dinlenerek geçirirler. Pazar günü maalesef kimseye yetmiyor.

5

Pazartesi sendromunun bir gün öncesidir pazar günü gezersin yersin içersin eğlenirsin sonra bi bakmışsınki akşam olmuş yorgunsun yarının tatil olmasını istersin ve ben bugün izin aldım mutluyum

3

Genellikle 1 ayda gün olan günün adı benim ise çalışmak zorunda olduğum gün

PazarGünü ortalama puanı 3.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.