4.4

Köfte ekmek

önce - ürün kategorisine Gürcan ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Ekmeğin arasına ızgarada ya da tavada pişirilmiş köftelerin soğan, marul gibi salata malzemeleri ile birlikte konarak tüketilmesidir. Sokak lezzeti denilen türde küçük büfelerde ya da mekanlarda da satışları olur. Hem doyurucu hem de çok lezzetli bir yemektir. Şalgam suyu ve ayran gibi içeceklerle çok iyi gider.

5

abi çok iyi yaa olsada yesek yanında da ayran
bide turşu

4

En sevdiğim valla dışarıdaysam ve açsam köfte ekmek yapan araba bulursam hiç kaçırmam hijyeninden emin olduktan sonra tabisi yanina da bi ayran açtık mi oh miss tadindan geçilmez :))

5

Ekmegin arasın a izgarada kizartilmis kofte koyarak yapılan aperatif Bence. Ve Gerçekten kofte Ekmek diyince sevmeyen insan yoktur bu dünyada.

5

En sevdiğim atıştırmalıktır. Çokça yaz aylarında hava almak için gittiğimiz pikniklerde çokça köfte ekmek yaparız. Bazen kış aylarında arkadaşlarla bir araya geldiğimiz zamanda en kolay yaptığımız şey köfte olunca köfte ekmek yeriz.

5

Yaaa yarama bastinizz :) Bayilirimm
Bol soganli acili maydonozlu sokak koftesi olucak yaninda da ayran ne guzel gider bee :)

4

Yav ben en son bi yerde yedim onu sonra da köfte yiyemedim kokusunu kaldırmıyor artık midem

3

Kofte ekmek kokusu geldi Ustam ordan bir yarım ekmek sar ☺

4

şu an o kadar çok canım çekti ki..böyle ekmeğin arasına bol bol soğan,marul koyacaksın sonra yanında bol köpüklü ayran ve turşu miss gibi yiyeceksin:)

5

Köfte ekmek, ızgarada güzelce pişmiş olan köftelerin yarım ekmek arasına konulup yenmesidir. Köfte ekmekte ekmeğin arasına yeşillikler de konulabilir. Ayrıca köfte ekmeğin yanında yaran çok ama çok güzel gider. Genelde sokak satıcılarını sattığı yiyeceklerdir.

5

Tam açken şuna denk gelmem ve daha çok acıkmam. Bu en iyi açıklama yöntemim olabilir. Köfte ekmek bol soğanlı yeşilikli ve yanında ayran. Ya yemin ederim harika bişey

5

offf yanıında birde ayran olucak köfteler sıcak ekmek de sıcak olucak yemede yanında yat valla gece gece canım çekti şimdi ne iyi giderdi bi yarım

5

Ekmek arasına pişirilen köfteler konarak hazırlanan bir yiyecektir. Arasına birçok başka malzemede konulabilir. Yanında bir içecekle tüketilebilir birçok kişinin özellikle bulunduğumuz bölgede favorisinden biridir.

5

Köfte ekmek çok severim arasında domates bol yeşillik ve yeşil sivri biber tercihimdir, heryer güzel yapamaz ekmek arası köfteyi bizim burda yani Samsun'da halis köfteci çok güzel yapıyor aynı Akçaabat köftesi gibi iri iri köfteleri ekmeğin içi güzelce ısıtılmış oluyor çok nefis bir tadı var, buralara yolu düşenlere tavsiye ederim

3

Köfte ekmek Türkiye'de sokak yemekleri arasında en çok satılan yiyeceklerden biridir. Köftenin küçük bir el arabasında pişirilip ekmeğin arasına soğan domates gibi şeylerle karıştırılıp ekmek arası servis edilmesidir. Yanında genellikle ayran içilir. Yalnızca sokakta değil normal restorantlarda da bulabilirsiniz.

Köfte ekmek ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.