4.7

Güneş gözlükleri

önce - ürün kategorisine Saade-t ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Güneş gözlükleri yaz aylarında dışarı çıkarken gözlerimizi güneşin olumsuz etkilerinden korumak için taktığımız olmazsa olmaz aksesuarlardan biridir, rengarenk çeşitleri ve değişik şekilleri ile piyasalarda satılır, her rengi ayrı bir güzel olan güneş gözlükleri kıyafetlerimizle uyumlu renkleriyle taktığımızda güzel bir tarz oluşturur

5

Güneş gözlükleri, güneşin zararlı ışıklarından korunmak amacıyla takılan bir tür aksesuardır. Ancak uzmanlar güneş gözlüklerini sadece yaz aylarında değil kışında takmak gerektiğini söylemektedirler. Birçok kişi ise güneş gözlüklerini sağlık için değil sadece şık bir görüntü elde edebilmek için aksesuar amaçlı kullanmaktadırlar. Orijinal güneş gözlüklerinin fiyatları çok yüksek olduğu için sahte güneş gözlükleri daha çok tercih edilmektedir. Fakat sahte güneş gözlükleri göz sağlığı açısından oldukça zararlıdır.

5

Güneş gözlükleri gözlerin güneşten korunması amacı ile üretilen birçok farklı çeşitleri olan gözlüklerdir. Camları genellikle köyü renkte olur. Bugün birçok insanın kullandığı bir üründür. Sadece aksesuar olarakta kullanan birçok insan vardır. Numaralı gözlüklerden camları farklıdır ancak numaralı gözlükler de güneş gözlüğü gibi olabilir özel üretim camlar ile.

4

Yok ya bir çoğu güneşten korunmak içlin takmaz. Hava olsun diye takarlar. Güvenlik kuvvetleri göz ifadeleri belli olmasın diye takarlar, 006 lar 007 ler vs.
Kimisi göz morlukları belli olmasın diye takarken kimisi de özenti olsun diye takarlar...

4

Güneş gözlükleri, gözleri güneşin zararlı ışınlarından korumak için kullanılan bir araçtır. Güneş gözlükleri aksesuar olarak da kullanılabilir. Ayrıca yol üzerinden alınan güneş gözlüklerinin herhangi bir yararı olmadığı gibi zararı da olabilir.

Güneş gözlükleri ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.