4.6

Meslek sahibi olmak

önce - diğer kategorisine nurshn6418 ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Meslek sahibi olmak kendi paranı kazanabileceğin ve başta kendini geçindirebileceğin ve etrafındakilere de yardımın olabileceğin çok güzel bir meslektir. birde severek yapıyorsan senden mutlu yoktur.

4

Bir konuda uzmanlaşıp o işten para kazanabilmeye meslek sahibi olmak denir. Ekonomik özgürlüğünü elinde bulundurabilmek ve zaruri ihtiyaçlarını karşılayabilmek için her insan mutlaka bir meslek sahibi olmalıdır. Meslek sahibi olabilmek günümüzde çok zorlaşmıştır çünkü ülkemizde işsizlik oranı her geçen gün artmaktadır.

5

Kendi paranı kazanıp özgürce harcayabildiğin için son derece güzel bir şey.

4

Meslek sahibi olmak, bir işe girip orada çalışmak ve daha sonraki hayatında o işle alakalı yerlerde çalışmaya devam etmektir. Aslında meslek sahibi olmanın en önemli yollarından bir tanesi üniversite mezunu olmaktır. Ama çoğu zaman üniversiteden mezun olmak meslek sahibi olmakta pek fayda sağlamaz. Bu yüzden ekstra efor ve güç sarf etmek gerekir.

5

meslek sahibi olmak insanların bir işi yapabilecek kabiliyette olması vede o mesleği yapabilmesidir.yani bir insanın mesela bir bilgisayar işinden çok iyi anlaması vede o işi yapabilmesidir.onu yapmasa da elinde bir mesleği vardır .mesela birisinin bir elektrik işini bilmesi onun elinde bir mesleği var demektir.onu yapmasa da mesleği vardır.

5

Meslek sahibi olmak herhangi bir iş yaparak karşılığında para almaktır. İnsanlar her şeyin bir meslek olduğunu düşünmeyebilirler ancak karşılığında para alarak yapılan her iş meslektir. Ve meslek herkesin amacıdır. Bir meslek sahibi olmak ve para kazanmak. Çünkü ancak bu şekilde her şey daha iyi olacak gibi gelir.

5

Meslek sahibi olmak hayatımızın başlangıcı ve hayatımızda kendi emeğini emeğimize çalışıp para kazanmak demektir

5

Meslek sahibi olmak iyi bir şeydir. Herkes bar meslek sahibi olmak açın yıllarca uğraşır. Ama iyi ama köyü herkesin bir mesleği olmalıdır. O yüzden de çalışmak esastır. Meslek sahibi olmak bir avantajdır ama mesleğin ne olduğuna ve deneyim ile beceriye göre.

5

meslek sahibi olmak sadece kendi paranı kazanmak demek değil bence.ben gıda mühendisiyim ama başka bir iş yapıyorum.meslek sahibi olmak başta insana özgüven sağlıyor

5

Öncelikle herkes mezun olduğu bölümün işini yapamıyor. Kendi alanından daha çok, iş potansiyeli hangi iş üzerinde varsa oraya yöneliyor çaresizce. Bende üniversite mezunuyum fakat bölümümün iş imkanları olmadığı için haliyle başka meslek gruplarında çalışmak zorunda kalıyorum. Okulla hiçbir alakası olmadan herhangi bir sevdiğiniz mesleğin sahibi olmak her şeyden güzeldir. Mesleği önce sevmek lazım sonra tüm güzelliklerinin farkına vararız zaten.

5

Meslek sahibi olmak insanların kendi ayaklarının üzerinde durmasıdır kendi paralarını kazanmasıdır iş sahibi olmalarıdır bu devirde özellikle kadınların meslek sahibi olması çok önemlidir meslek altın bileşiktir.

Meslek sahibi olmak ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.