3.6

Çakma sarışın

önce - kişi kategorisine Nrgl0304 ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Doğuştan sarışın olmayıpta saçlarını sarıya boyayan kadınşara denir.

5

Doğuştan sarı saçlara sahip olmayan ama sonradan boyatarak sarışın olmuş kişilere denir. Genelde saçlarını boyatırlar ama kaşlar belli eder. Ayrıca dip boyası gelince belli olabiliyor birde. Güzel olanı da vardır kötü olanı da kişiye göre değişir.

4

Çakma sarışın halk arasında doğuştan sarışın olmayıp saçlarını sarıya boyatanlara verilen bir isimdir. Sarı saç herkese yakışmaz esmer koyu tenli kadınların bu renkten uzak durması gerekir. Özellikle de kalın siyah saçlı kişiler çakma sarışın olarak kendilerini rezil etmemeliler. Ancak beyaz tenli ve kumral olanların bir kısmına çakma da olsa sarışınlık yakışmaktadır. Küçüklüğünde sarışın olup sonradan saçı koyulaşan kişilere de çakma sarışınlık yakışmaktadır.

1

Avrupa ve rum özentisi milletler arasında çok görülen bir durumdur. Allah bu tür özentilerden korusun, şu filmdeki saçını sarıya boyamış zenci gibi ya da saçını sarıya boyamış çekik gözlü gibi...
Boş ver bu işin çakması artık her yerde, genele arap avratları sarıya boyamayı çok sever (:

4

Çakma sarışın, saçı kahverengi, siyah ya da farklı bir renk olduğu halde saçını sarıya boyatan kızlara denir. Doğal sarışınlar ise doğuştan sarı saçlıdırlar.

3

Çakma sarışınlar çoğunlukla kaşlarından kendilerini belli ederler. Herkese de sarı yakışmadığını artık öğrenmeleri gerekiyor kadınlar . Gerçi artık erkekler de saçlarını bu ara uçlarını sarıya boyuyorlar.

5

valla çakma sarışin kendini abartili makyaj yapmasi olandir ama gerçek sarişin baya baya güzeldirr

3

Ya herkes doğalında güzel bence. Saçın siyah, kızıl, turuncu ne fark eder. Sarıya boyayınca ne oluyor, daha mı güzel olduğunu sanıyorsun. Hem çok belli oluyor hem farklı yaklaşımlar oluyor. Üstü sarı altı siyah aralardan beli olmuyor sanki!

4

çakma sarışın bir insanın erkek yada kadının bir şekilde saçlarını sarı renge getirmesi ama bu kendisinin orijinal renginin de olmamasına denilir.mesela bir insan sarışın olmak amacıyla bir peruk alarak kafasına takabilir o zaman bazende bir insanın saçlarını sarıya boyaması sonucu da çakma sarışın olurlar.

Çakma sarışın ortalama puanı 3.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.