4.3

Üniversitede sınıftan birisine aşık olmak

önce - kişi kategorisine busedncr_ ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Olası bir durumdur.Yüz yüze konuşmaktan çekiniyorsanız şayet karşı tarafın adını soyadını bulursunuz,sosyal medya hesaplarından eklersiniz ve konuşmaya başlarsınız.Karşı tarafında gönlü varsa devamı gelecektir zaten.Okulda buluşmalar,konuşmaya başlamalar vs.

5

Gayet olağan bir durumdur. Üniversitede tanışıp evlenen birçok insan vardır. Sonuçta yaş olarak gerekli olgunluğa gelinmiş ve evlilik ile ilgili ciddi düşünceler başlamış olduğu için lise aşklarına nazaran sonunun iyi bitmesi daha yüksek olasılık olan aşklardır.

paylaş - şikayet
3

Normal bir durum. Eğer konuşabileceğiniz biriyse konuşun, değilse yavaş yavaş arkadaş olmayı deneyin. Vazgeçmeyin ancak eğer karşınızdaki rahatsız olmuyorsa vazgeçmeyin. Reddedildiğiniz insanında peşinden koşmayın çünkü bunun kimseye hiçbir faydası olmaz. Üniversite güzel bir dönem tadını çıkarın.

5

Sevgili olmak bana göre kolay bir seçim değil. Hele bir de sürekli yüz yüze geleceğiniz birisiyle sevgili olurken iki kere düşünmek gerek çünkü anlasamayacagınız birisiyle yola çıkıp cok gecmeden arkadaşlığınız biter sonu gelmezse o insanı her gün görmeye tahammül Edemez ve okuldan soğursunuz.ona göre seçimler yapmanızı tavsiye ederim.

5

Ya öğrenciler o kadar aceleci ki sanki üniversite de hiç sevgilisi olmayacak gibi hissedip gittiği şehre daha adapte olmadan sınıftan birine aşık oluyorlar.

paylaş - şikayet
5

Yaşadığım bir durumdur. Sonucunda tam çok umutlanmışken karşı taraftan ret cevabı alacağımı düşündüğümden içten içe sınıftaki o kişiye körelttiğim bir duygu.

5

Üniversitede sınıftan birine aşık olmak gayet normal bir harekettir. Çünkü bulunduğun sosyal çevrenin büyük kısmını üniversite oluşturabilir eğitim hayatında. Ama aşk geçici ve yalan bir duygudur. İnanmayın öyle şeylere.

4

Sınıfta güzel ya da yakışıklı birisi varsa istemsizce başa gelebilecek bir durumdur. Aşık olduğun kişiyi her gün görebilmek gibi bir avantajı olsa da aşık olunan kişi başkası ile sevgili olursa acı veren durumdur.

2

Bence ilk senede hemde aynı sınıftan oldukça yanlış olur eğer ki sevgili oldunuz ayrıldınız üniversite sonuna kadar onun yüzünü göreceksin başarıpta son seneye kadar dayanabilirsen tabi.

5

Gayet normal bir durumdur. Üniversite ortamında böyle şeyler sorun edilmez ve anlayışla karşılanır. Açık yüreklilikle karşınızda ki insana duygularınızı anlatmanızı öneririm çünkü sessiz sedasız sevmek bana lise aşklarını andırıyor. Üniversite daha olgunluk çağı olduğu için karşınızda ki insan sizi anlayışla karşılayacaktır emin olun. Duygularından emin olduğunu düşünüyorsan tatlı dille anlatmalısın. Olursa iyi olur, olmazsa keşke dememiş olursunuz en azından.

3

Aşık olmak değildir o ya ilgi falan duyuyorsundur.

Üniversitede sınıftan birisine aşık olmak ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.