5.0

Gırgırlamak

önce - ürün kategorisine Clever ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Evde süpürgenin işini yapan yemek yedikten sonra ekmek kırıntıları olsun. Süpürge yerine gırgır kullanırız. Ufak veya biraz büyük gırgırlar vardır. Yerdeki küçük kırıntıları toplamaya yarar.

5

Elektrik süpürgesini çalıştırmaya gerek olmayan tozları veya kırıntıları küçük manüel bir aletle temizlemeye gırgırlamak denir. Yaklaşık 30cm boyunda elde taşınabilen küçük boyları olmakla beraber süpürge gibi büyük olan çeşidi de bulunmaktadır. Pratik olması yanında gerçek bir temizlik beklenmemelidir. Sonuçta yüzeydeki görünür ve büyük kırıntıları, tozları toplamaktadır.

paylaş - şikayet
5

Küçükken surekli bana yaptirilan eylem. Bu bi yerden sonra görevim haline gelmisti. Neyseki erken uyandim devrimci ruhum ve esitlikci kisiligim bunu evdeki diger bireylerin de yapmasi erektigini hissettrdi bana. O farkindaligin geldigi ilk andan sonra artk evdeki herkes bunun benim gorevim olmadığını anlamis ve herkes yapmaya baslamisti. Sonra biraz bozdugumu itiraf etmeliyim çünkü şu an küçük kardeşime yaptiriyorum. Ama hersey onun iyiligi icin. Gercek bir baskaldiris sergilerse gercek hayatta yani disardaki hayatta kimseye boyun egmez. Bu da bizim evdeki hayata hazirlama antremanlaridir.

Gırgırlamak ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.