4.5

Güvenlik

önce - diğer kategorisine mccilek ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Güvenlik, toplum yaşamında yasal düzenin aksamadan yürütülmesi ve kişilerin korkusuzca yaşayabilmesi durumuna verilen addır.. eş anlamlısı emniyettir.. ancak son dönemde yeni bir anlam daha kazanmıştır.. AVM'lerin, şirketlerin, hatta bazı durumlarda kişilerin koruma görevlilerine bile güvenlik denilmektedir.. koruma sağlayan şirketlere de güvenlik şirketi deniyor..

5

Güvenlik deyince güvenlik görevlileri gelir aklımıza güvenlik görevlisi gelir, iş istihdam olanakları çok geniş, her yerde ihtiyaç duyulan bir meslek şuanda, iş istihdam yerleri gitgide artmaktadır, güvenlik görevlisi şuanda çok ihtiyaç duyulan bir meslek haline gelmiş durumda

5

Ben bir güvenlik olarak,çok zor şartlarda ve çok düşük maaşla çalıştığımızk belirtmek isterim bu yüzdende umarım bir gün gerekli değeri görebiliriz diyorum.

5

güvenlik insanların huzur içinde vede kendi özgürlüklerini rahatça başkalarına zarar vermeden en iyi şekilde yaşayabilmelerine denir.mesela insanların yada insanların yaşadıkları yerlerin tehditlere yangınlara karşı olarak alınan tedbirlere denilir.güvenlik bir kaç çeşidi vardır.mesela fiziksel olarak insanların mallarına karşı yapılan insan güvenliği de haklarına karşı olan güvenliktir.

4

En başta çocuklara sonra kadınlara gerekli şey. Ülkemiz bu konuda başarısız maalesef birçok eş karısını çocuğunu öldürüyor sonra hapis cezası bu güvenlik değil bu adalet değil insanlar göz göre göre ölüyor çok çaresiz kalan insanlar var devlet bu konuda yeterli değil keşke insanlarda bu konuda duyarlı olsalar

4

Güvenlik kişinin ya da toplumun güvenliğini sağlamaktır. Bu da insan ya da insanların, hayvanların tehlikeli bir durumda kalmaması anlamına gelir. İnsanlar kendilerini diğer insanlardan ya da hayvanlardan korumak amacıyla yüzyıllardır çeşitli önlemler almışlardır. Artık şimdilerde her yer güvenlik görevlileri var, aynı şekilde çeşitli güvenlik kameraları da.

5

Güvenlik yaşamımızda olmazsa olmazlarımız arasındadır.Çünkü güvende hissetmezse bir insan o ortamda , ülkede , sokakta, semtte vb. barınmak istemeyecektir.Ancak kendisini rahat hissettiği yerde durmak isteyecektir.

3

Awm de güvenliklere asıl ekstra onları korumaları için güvenlik gerekiyor coğu zaman

Güvenlik ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.