4.1

Tom ve Jerry Çizgi Film

önce - dizi-film kategorisine prensesvira ekledi.
20 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Çizgi film dendiğinde sanırım ilk akla gelen budur tabi ki belli bir nesil için. bizim çocukluğumuzda sabırsızlıkla beklediğimiz çizgi film saatleri vardı. Her zaman Tom kovalar ve Jerry de kaçar. ama sonunda her zaman minik Jerry kazanır yada anlaşmaya varırlar. şimdiki çizgi filmlerine bakıyorum o keyfi alamıyorum. Belki çocukluktan belki de başka alternatiflerin olmamasından 2-3 film vardı sabırsızlıkla beklediğimiz, keyifle seyrettiğimiz.

Tom ve Jerry Çizgi Film
3

Çocukluğumuzun en iyi çizgi filmi gözlerimizi kırpmadan izlediğimiz izlerken eğlendiğimiz hatta rüyalaramıza bile giren çizgi filmdir konusu hep belli Jerry kaçar Tom kovalar çok sarıyordu izlemesi ama artık izleyen azaldı yeni çizgi filmler çıktı unutuldu

5

Küçüklüğümün en güzel dönemi çektiği acılar yüzünden sevdiğim tom unutmadım seni...

4

Küçüklüğümün çizgi filmi olmakla beraber çok sevdiğim bir çizgi filmdir. Ev kedisi olan Tom, evdeki fare ile başından geçen olayları anlatıyor. Filmin sonunu merak etmiştim. Sonunu öğrendiğimde ise çok üzülmüştüm.

4

Küçüklüğümuzun bölümleri kaçırmadigimiz ve ayni bölümü sürekli izlediğimiz ve şimdi hala aklımızda olan bir çizgi film. Küçükken TV başından ayrılamazdik heo jerry kacar ve tom kovalardi ve Jerry hep tomun başına bir iş getirirdi.simdi ise bakıyorum da onlar kadar güzel çizgi filmler yok yada biz büyük diye öyle geliyor

5

Tom ve Jerry çok güzel bi çizgi film hem komik hemde eğlemceli bi çizgi film çok beğeniyorum yani

4

Küçük ken ne izlerdik tom ve jeri yi halen de izliyorum her izlediğimde gülüyorum bana.keyf veriyor

4

en sevdiğim çizgi film izlemek için sabahları sıcacık yatağımdan kalktığım ve hala da izlediğim çizgi film

4

tom ve jerry bir çizgi film kahramanlarıdır kedi fare kovalamacaları olan bir çizgi filmdir tok kedidir vede jerry de faredir .tom her zaman jerry i yakalamaya vede onu yemeye çalışır tom jerrry i yakalasa da bir yolunu bularak jerry elinden l-kaçmayı başarır.birde bu filmde köpekte vardır oda tomun peşindedir.

4

Çook sevdiğim çocukluğumun çizgi filmlerinden sabah akşam sürekli izlerdim hep tom a üzülürdüm sürekli koşar ama hedefine ulaşamazdı şuan bile gördüğüm zaman hala izlerim yiyenimle birlikte

3

Kucukken jerry nin tarafinda olsam da zamanla asil magdurun tom olduguna karar verdigin cizgi film

5

Cocuklugumum efsane cizgi filmi ama benim icin o yillarda kalmadi hala internetten bulup keyifle izliyorum zaman zaman.

5

Küçüklüğümüzün çizgi filmlerinden biridir. Şu anda cartoon network kanalında hala verilmektedir. Kedi olan Tom ve Fare olan Jerry nin arasındaki hem dostluğu hem rekabeti konu edinir. Tom sürekli Jerry peşinde onu yakalamak için koşar ama jerry sürekli planları bozar. Bazen ikisi anlaşma yaparak 3. bir kişiye karşı koymaya çalışır. Genellikle sıkıntıyı Tom çeker ne yapsa da başına gelmedik kalmıyor.

4

Çocukluğumda ençok sevdiğim ve izlediğim çizgi filmdir ve halada severek izliyorum

1

Çocukken bayılarak izlediğim ama büyüyünce çocuklara saldırganlık ve kavga, dövüş kısacası şiddeti gösteren zararlı bir film bence. Sizde hatırlarsınız bazı bölümlerde o yaşlardaki çocuklar için hiçte doğru olmayan aşk gibi şeyler işliyorlar. Tomun peşinden koştuğu kirpiklerini kırpıştıran kıvırtarak yürüyen dişi kedi gibi.

5

Şimdilerde yayınlanınca bir nostalji edasıyla izlediğimiz yıllar öncesinin sevgilen çizgifılmlerındendır.Smdılerde daha farklı çizgi filmler olsa da eskisi gibi değil hiçbiri.

4

Her gün izlediğim çizgi diziydi şuanki çocuklar bu zevki yaşayamadan büyüyor ona yanıyorum kedinin fare ile mücadelesi çok eğlenceli durumlar çıkarıyordu ortaya bunun dışında bu çizgi diziye bazen bir kadın bazen bir köpek bazen 3 4 tane daha kedi girerek durumu daha da eğlenceli hâle getiriyordu

4

Tom ve Jerry herkes gibi benimde küçükken çok fazla izlediğim ve sevdiğim bir çizgi filmdi. Hatta şimdi bile televizyonda görsem durur izlerim, çünkü sıkılabileceğim bir şey değil. Çok eğlenceli. Üstelik tüm dünyadan çocukların izlediği bir çizgi film. Pek fazla konuşmadıkları için bir şeyler anlamaya ya da takip etmeye de gerek kalmıyor. Saf eğlence!

3

90lı yıllarda çocuk olanlar tarafından en çok izlenen çizgi filmler arasında yer almaktadır. Tom ve jerry çizgi filmi bir çok çocuk tarafından sevilerek izlendiği gibi bazı büyükler bile bu çizgi filmi hala izlemektedir. Bence çokta abartılacak güzellikte değildir. Üstelik farenin sürekli kediyi yenmesi çok sinir bozucu bir durumdur. Yine de can sıkıntısında izlenebilecek çizgi filmler arasında yer almaktadır.

Tom ve Jerry Çizgi Film ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.