4.8

Kabasakal

önce - diğer kategorisine Gürcan ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Temel Reis adlı çizgi filmdeki kötü karakterdir. Sakalını gürlüğü nedeniyle bu adı almıştır. Son dönemde İstanbulu. Gelin dizisinde Adem rolündeki Fırat Tanış'a ithaf edilen sıfattır.

4

Filmlerde genellikle iri, güçlü ve kötü karakterler için kullanılan kötü unvan veya takma ad. Özellikle, korsan filmlerinde kullanıldığına birçok kez şahit oldum. Bu isime sahip karakterlerin ortak özellikleri ise gözlerinden bir tanesinin bantlı olması, ellerinden birinin yerinde kanca ve ayaklarından birinin veya ikisinin yerine ise tahta sopalar olmasıydı.

5

Temel Reis ile bir arada başrol çizgi film karakteridir her zaman Temel Reisin karşısına çıkarak ona rakip olur Safinaz'ı çok sever ve onu Temel'den kıskanır ve hep aralarında kavga çıkar kabasakal daha iriyapılı olduğundan Temel Reis'i döver ancak Temel ıspanak yiyerek güçlenir ve kabasakalı yerden yere çarpar çok güzel keyifli bir çizgi filmdir

5

kabasakal çok öncelerden beridir yapılan vede yayınlanan temel reis adlı çizgi filmde olan bir karaktere verilen addır.kaba sakal her zaman temel reis tarafından yenilmektedir. kabasakal safinaza aşıktır vede her bölümde onu elde etmeye çalışır ama temel reis ıspanak yiyerek güçlenir vede kabasakalı yener.

Kabasakal ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.