3.6

İnternet üzerinden evlilik

önce - websitesi kategorisine YUNUS-EMRE-YETİŞEN ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bence internet üzerinden evlilik saçma bir olaydır insanlar gerçek hayatta tanışarak evlenmelidir diye düşünüyorum...

4

İnternet üzerinden evlilik demeyelim ona, internet üzerinden tanışıp evlenme diyelim. Benimde sosyal medyadan tanışıp sevgili olduğum kadınlar oldu. 2 seneye varan ciddi ilişkim oldu mesela, neden olmasın ki? Ben bu tür şeylere karşı değilim, günümüzde bu tür evliliklerin mutlu devam ettiğini ve güven konusunda sorun yaşamayan bireylerin, reel hayatta tanıyanlara göre daha mutlu olduğunu gördüm. Herşeyin hayırlısı diyorum.

3

Internet üzerinden evlemek saçma b3nce tanımadan güvenmeden evlenilmez ama çevremizde internetten tanışıp evlenen çok ama fazla surmuyor

3

Evlilik olur alış veriş olur herşey olabilir. Karşındaki kişiyi iyice tanımak lazım iyi tanıştıktan sonrasında neden olmasın bu tür şeyler belli olmayabiliyor. Heran neyin karşımıza çıkacak belli olmaz.

4

Yeterince birbirini tanımadan yapılan evlilikten hayır beklemiyorum

4

Bu devirde genelde internet üzerinde tanisilir ve evlenilir bence ne olursa olsun aynı çatı altına girmeden anlamazsin kimin ne olduğunu. Normal hayatta tanışıp ta evlenenler bile birçok şeyi yaşarlar yani farketmiyor insanlar nasıl tanisirsa tanissin birbirlerini net taniyamazlar aynı evin içinde yaşamadan.

3

Kısmet bu nereden geleceği belli olmaz. Hem artık hemen herkes asosyal evde bilgisayarın başından kalkmaz, sokakta da başını telefondan kaldırmaz nasıl tanışıp evlenecek bu insanlar? internetten tanışıp evlenmeye karşı değilim ama çok akıllı olmak gerekiyor. Yalancı kimlikler kol geziyor, gözünü kulağını, hatta burnunu bile dört açıp iyi koku alman gerek. Ha bu kadar lafın üzerine ben tercih etmem ama yapana da karşı çıkmam

3

İstersen yıllarca konuş ama anlayamıyorsun aynı çatı altına girince kısıtlamalar başlar daha sonra da çatırdamalar başlar ve sonrası malum gerçi hepsi böyle olmuyor ama genelde böyle

paylaş - şikayet
4

Maalesef çokta mantıklı bir durum değil ancak bunu yapan insanlarda zaten mantıklı insanlar değiller. İnternetten oyun oynanır tamam ama eş bulunmaz. Nasıl sadece resimlere bakarak seçebildiğiniz birisi ile bir ömür yaşamaya tamam diyorsunuz ve bunun için can atıyorsunuz anlamıyorum. Aşırı derecede asosyallik belirtisi.

5

İnternet üzerinden evlilik olmaz elbette ki.. Nikahın gerçekleşebilmesi için çiftin nikah memuru önünde birlikte irade beyanında bulunmaları gerekir. Ancak internette tanışıp evlenmeye karar veren çiftlere rastlanır. Bunun bir sakıncası yoktur ama illa ki ilişkinin reele taşınması ve birlikte zaman geçirilmesi gerekir. Çünkü yazılı iletişim her zaman doğru kanaat uyandırmayabilir.

İnternet üzerinden evlilik ortalama puanı 3.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.